Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Πρόεδρου της Κοινότητας Παλαίκαστρου Νικολάου Χατζηδάκη

 Άλλη μια δύσκολη χρονιά φτάνει στο τέλος της…

Και τη φετινή χρονιά, παρ’όλες τις δυσκολίες, αποδείξαμε τι μπορούμε να επιτύχουμε όταν υπάρχει θέληση και συνεργασία.

Καθ' όλη τη διάρκεια και αυτής της δύσκολης χρονιάς που πέρασε, ακολουθήσαμε όσο το δυνατόν τα προτεινόμενα μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια όλων, ενώ σημαντικό ρόλο, έπαιξε και η πρώτη χρονιά λειτουργίας του ιατρείου μας στο Παλαίκαστρο, και ευχαριστώ ιδιαιτέρως την γιατρό μας, Areti Pagiantza που συνέβαλε τα μέγιστα σε αυτό!



Η ενεργειακή κρίση, ήρθε αμέσως μετά, σαν ένα ακόμα δύσκολο εμπόδιο στο έργο μας.
Μαζί όμως, δείξαμε πραγματικά πόσο δυνατοί είμαστε και προσαρμοστήκαμε αναγκαστικά στις μεταβαλλόμενες, δύσκολες και πρωτόγνωρες ανάγκες που προέκυψαν.
Υπήρξαν πολλές φορές μέσα στη χρονιά που πέρασε, που ήταν δύσκολο να προβλέψει κανείς τι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, ακόμα και την επόμενη ημέρα .

Ωστόσο, όλα όσα κάναμε για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες που προέκυπταν καθημερινά , έγιναν με γνώμονα την σωστή ιεράρχηση των αναγκών και των προτεραιοτήτων.


Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς, που με διάφορους τρόπους, συνεργάστηκαν μαζί μας και το 2022!
Εμείς, ετοιμαζόμαστε να μοιραστούμε μαζί σας, άλλο ένα κομμάτι από το όραμά μας και για το 2023, που αν δεν προκύψουν πάλι "αστάθμητοι παράγοντες", προβλέπεται ουσιαστικότατο!
Εύχομαι να μην ξαναζήσουμε παρόμοιες καταστάσεις, και όλα τα υπόλοιπα θα φτιάξουν σιγά σιγά !


Και μην ξεχνάμε…
Είναι εύκολο να κρίνουμε τους άλλους...
Ποτέ δεν μπορεί κανείς να ξέρει, τι συμβαίνει στη ζωή του άλλου, και πόσο μεγάλες είναι οι δυσκολίες που μπορεί να έχει να αντιμετωπίσει.
Συγνώμη αν γίναμε αιτία να στενοχωρηθούν κάποιοι, αλλά πάνω απόλα για εμάς, επαναλαμβάνω, προέχει το ΚΟΙΝΌ ΣΥΜΦΈΡΟΝ, και για αυτό θα συνεχίσω να αγωνίζομαι καθημερινά, ώστε να μπορέσει επιτέλους ο τόπος αυτός, να κερδίσει αυτά που δικαιωματικά του αξίζουν, και είχε στερηθεί τόσα χρόνια

Εύχομαι,
ΚΑΛΈΣ ΓΙΟΡΤΈΣ,
ΑΜΈΤΡΗΤΑ, ΜΕ ΥΓΕΊΑ ΧΡΌΝΙΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ
ας είναι ο νέος χρόνος, η αρχή επαναφοράς της κανονικότητας στην ζωή μας, ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΊΣ !

Χατζηδάκης Αλεξ. Νικόλαος
Πρόεδρος Κοινότητας Παλαίκαστρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου