Το Πρόγραμμα Προβολών Του ΣΙΝΕ ΜΙΝΩΑ Στη Σητεία

  VICTORIA CINEMAS - CINE ΜΙΝΩΑ - ΣΗΤΕΙΑ

Α. Παπαναστασίου 18, Σητεία

Τηλέφωνο: 28430 25150

Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο: https://minoa.victoria-cinema.gr/

4

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΩΣ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ


Μ3GAN

ΠΡΟΒΟΛΕΣ : Καθημερινά στις 20.30

Σκηνοθεσία: Gerard Johnstone

Σενάριο: Akela Cooper & James Wan

Ηθοποιοί: Allison Williams, Violet McGraw, Amie Donald, Jenna Davis, Brian Jordan Alvarez, Arlo Green, Kira Josephson, Jen Van Epps, Ronny Chieng

Διάρκεια: 102 λεπτά

Χρονολογία παραγωγής: 2022

Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

Η M3GAN είναι ένα θαύμα τεχνητής νοημοσύνης, μια κούκλα που μοιάζει να έχει κανονική ζωή και έχει προγραμματιστεί να είναι ο καλύτερος σύντροφος ενός παιδιού και ο μεγαλύτερος σύμμαχος ενός γονιού.

Σχεδιασμένη από την πανέξυπνη ρομποτολόγο μιας εταιρείας παιχνιδιών, Τζέμα (την υποδύεται η Άλισον Γουίλιαμς του «Get Out!»), η M3GAN μπορεί να ακούει, να παρακολουθεί και να μαθαίνει, καθώς γίνεται φίλη και δασκάλα, συμπαίκτης και προστάτης για το παιδί με το οποίο συνδέεται. 


Όταν η Τζέμα γίνεται ξαφνικά η κηδεμόνας της ορφανής 8χρονης ανιψιάς της, Κέιντι (την υποδύεται η Βάιολετ ΜακΓκρόου του «The Haunting of Hill House»), αντιλαμβάνεται ότι είναι ακόμη ανέτοιμη να γίνει γονιός. Κάτω από έντονη πίεση στη δουλειά της, η Τζέμα αποφασίζει να ταιριάξει την πρωτότυπη M3GAN με την ανιψιά της, σε μια προσπάθεια να λύσει και τα δύο προβλήματα - μια απόφαση που θα έχει αφάνταστες συνέπειες.


ΜΑΡΜΑΝΤΙΟΥΚ (ΜΕΤΑΓΛ)

Πέμπτη 5/1 έως Κυριακή 8/1 στις 18.00

Σκηνοθεσία: Mark A.Z. Dippe

Σενάριο: Byron Kavanagh & Brad Anderson

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, Γιώργος Σκουφής, Άννα Σταματίου, Τάκης Σακελλαρίου, Στεφανία Φιλιάδη, Σοφία Τσάκα, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Αφροδίτη Αντωνάκη, Λένα Μαραβέα, Όθωνας Μεταξάς, Βασίλης Μήλιος

Διάρκεια: 87 λεπτά

Χρονολογία παραγωγής: 2022

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Ένας θρυλικός εκπαιδευτής σκύλων πιστεύει πως μπορεί να μεταμορφώσει τον Μάρμαντιουκ από ένα απείθαρχο, μα αξιολάτρευτο Γερμανικό Μολοσσό στον επόμενο νικητή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Σκύλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου