Carrot Cake
Υλικά
- Ζάχαρη καστανή 300γρ
- Αυγά 3 τμχ
- Ηλιέλαιο 300 ml
- Αλεύρι 300γρ
- 6γρ σόδα
- 8γρ μπέικιν
- 7γρ κανέλα
- 4γρ τζίντζερ
- 3γρ αλάτι
- 1γρ βανίλια
- Τριμμένα καρότα 300γρ
- Καρύδια 100γρ
Διαδικασία
- Ανακατεύουμε στο χέρι την ζάχαρη τα αυγά και το λάδι
- Ανακατεύουμε αλεύρι με μπέικιν σόδα και τα μυρωδικά
- Ρίχνω τις σκόνες στα υγρά ομογενοποιημένα και στο τέλος προσθέτω τα καρύδια και τα καρότα
- Ψήνω στους 170οC για 35’-40’
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου