Πρόγραμμα κοινωνικού αθλητισμού 2023 – 2024 στην Π.Ε. Ρεθύμνης

 Σημαντική υπήρξε η συμμετοχή στο κάλεσμα με σκοπό την υλοποίηση, και τη φετινή περίοδο 2023-2024, της καινοτόμου δράσεως κοινωνικού αθλητισμού, σύμφωνα με το Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας στο Ρέθυμνο.


Η συμμετοχή των αθλητικών συλλόγων σωματείων και ακαδημιών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για το πρόγραμμα κοινωνικού αθλητισμού 2023-2024 εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων που αναπτύσσει για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, η αντιπεριφέρεια.



 Οι υπεύθυνοι και η περιφερειακή αρχή καθώς και οι υπεύθυνοι του τμήματος κοινωνικής αλληλεγγύης, εκφράζουν δημόσια τις ολόθερμες ευχαριστίες του προς όλους όσους ανταποκρίθηκαν θετικά.




Οι Αθλητικοί Σύλλογοι - Σωματεία - Ακαδημίες- Ομοσπονδίες, με την κοινωνική τους ευαισθητοποίηση, δέχθηκαν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, ώστε να δώσουν τη δυνατότητα σε 29 παιδιά να δραστηριοποιηθούν σε ομάδες συνομηλίκων και να εξελιχθούν μέσα από αυτές. 


Πρόκειται για: 


«ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ «Ο ΠΟΛΥΔΑΜΑΣ», ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟΥ, ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟ Α.Ο ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ (ΣΤΙΒΟ - ΕΝΟΡΓΑΝΗ), ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Ν. ΟΠΕΡ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (CRETAN KINGS), ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟΥ- ΠΡΙΝΕ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΕΝΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ».



Σύμφωνα με τη αντιπεριφέρεια, η προσφορά τους αποτελεί δείγμα κοινωνικής ευθύνης σε όσους μπορούν να προσφέρουν και αποκτά ιδιαίτερη σημασία στις μέρες μας για τις οικογένειες που βιώνουν οικονομική κρίση.


ΑΠΕ ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου