Σας κάνουμε την γευστική πρόταση με κρητικό απάκι

 Πεντανόστιμη σούπα που θα φτιάξετε πολύ εύκολα με βασικά υλικά το καρότο και κρητικό απάκι. Θα τη γαρνίρετε με μαϊντανό, λίγο απάκι και δροσερό γιαούρτι.

karotosoupa


Διαβάστε τη συνταγή για την καροτόσουπα με απάκι Κρήτης:
Μερίδες : 4
Χρόνος προετοιμασίας : 10m
Χρόνος ψησίματος : 60m
Έτοιμο σε : 1:10 h
Υλικά συνταγής:
  • 1 κιλό καρότα τρυφερά, σε μέτρια κομμάτια
  • 250γρ. απάκι Κρήτης, σε μικρά καρέ
  • 2 κρεμμύδια ξερά μέτρια, σε ψιλά καρέ
  • 2 πατάτες μέτριες, ξεφλουδισμένες και χοντροκομμένες
  • 1200ml ζωμό κρέατος (ή λαχανικών)
  • 1 κρόκο αβγού
  • 100γρ. γιαούρτι
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • Για το σερβίρισμα:
  • 4 – 6 κουτ. σούπας γιαούρτι
  • 3 κουτ. σούπας φύλλα από μαϊντανό, ψιλοκομμένο

  • http://www.fimes.gr/
  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου