Σας Προτείνουμε Γαρίδες Με Κάπαρη, Άνηθο Και Μουστάρδα

 Μια ωραία ιδέα για ένα ορεκτικό διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

1-DSC_0784

Μεριδες
Αν και έχουμε μάθει να συνδυάζουμε πιο εύκολα τα θαλασσινά με μαγιονέζα, η μουστάρδα δίνει ένα διαφορετικό άρωμα και κάνει τη συνταγή μας και νηστίσιμη!

4-6 Μεριδες Χρονος εκτελεσης
3 1/2 ώρες Χρονος εκτελεσης
Add to my gourmed

Συστατικά:
7 κ.σ. ελαιόλαδο
500 γρ μεγάλες ωμές γαρίδες, χωρίς το κέλυφος
3 κ.σ. χυμό λεμονιού
2 κ.σ. μουστάρδας τύπου Dijon
2 κ.σ. φρεσκοκομμένο άνηθο
2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 κ.σ. ξύσμα λεμονιού
3 κ.σ. κάπαρη
2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
λεπτές φέτες λεμονιού και κλωναράκια άνηθου για διακόσμηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου