Στους Αθανάτους ο Αλέξης Καλοκαιρινός – Ο Δήμος Ηρακλείου έχει προχωρήσει σε σημαντικά έργα οδοποιίας και αναβάθμισης του πρασίνου στον οικισμό

 Στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στον όμορφο οικισμό των Αθανάτων για τη γιορτή της «Μουσταλευριάς, παραβρέθηκε το Σάββατο το απόγευμα 22 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, μαζί με τους Αντιδημάρχους Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκο Γιαλιτάκη, Τεχνικών έργων Γιώργο Σισαμάκη, Δημοτικής Αστυνομίας, Αποκέντρωσης και Ανάπτυξης Υπαίθρου Μανόλη Χαιρέτη, Εθελοντισμού Φιλαρέτη Δαφέρμου Χρονάκη, τον ειδικό σύμβουλο Κώστα Πιλαφτσή και την πρόεδρο της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Δωροθέα Βρούχου.



Τον Αλέξη Καλοκαιρινό και τους Αντιδημάρχους καλωσόρισε στο χώρο του Πολιτιστικού κέντρου, ο πρόεδρος του δραστήριου Πολιτιστικού συλλόγου Θανάσης Σακκούδης και μέλη του συλλόγου. 

Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την παρασκευή μουσταλευριάς, με την πατροπαράδοτη Κρητική συνταγή και να συνομιλήσει με κατοίκους των Αθανάτων που τον υποδέχτηκαν θερμά, στον κατάμεστο από κόσμο, αύλειο χώρο του Πολιτιστικού κέντρου. 

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ηρακλείου διαβεβαίωσε τους παριστάμενους, ότι η Δημοτική Αρχή έχει «σηκώσει τα μανίκια» και προχωρά σε παρεμβάσεις όχι μόνο στον οικισμό των Αθανάτων αλλά και σε άλλες περιοχές. «Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας αλλά είστε πολύ δραστήριοι και με τη συνεργασία σας θα κάνουμε περισσότερα», τόνισε ο Δήμαρχος αναφερόμενος στα έργα οδοποιίας και στις παρεμβάσεις για τον εξωραϊσμό και την αναβάθμιση πρασίνου που έχουν υλοποιηθεί το τελευταίο διάστημα από το Δήμο Ηρακλείου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Θανάσης Σακκούδης, ευχαρίστησε τον Αλέξη Καλοκαιρινό και τη Δημοτική Αρχή που είναι κοντά τους και σε έργα υποδομής και σε άλλες πρωτοβουλίες που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Στον οικισμό των Αθανάτων έχουν υλοποιηθεί πρόσφατα σημαντικά έργα για την αναβάθμιση της οδοποιίας και την καλύτερη προσβασιμότητα, όπως η ασφαλτόστρωση του κεντρικού δρόμου σε όλο το μήκος του, ικανοποιώντας ένα αίτημα των κατοίκων πολλών ετών, ενώ προγραμματίζονται και άλλες παρεμβάσεις στους αγροτικούς δρόμους. 

Παράλληλα από την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Ηρακλείου έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες καθαρισμού του αλσύλλιου, εργασίες κλαδέματος, φυτεύσεις σε όλο τον οικισμό, αποκατάσταση και ενίσχυση του πρασίνου. Παράλληλα σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο έχουν υλοποιηθεί

διάφορες παρεμβάσεις για τον εξωραϊσμό των Αθανάτων, βελτιώνοντας την εικόνα της περιοχής, με το σχεδιασμό να επεκτείνεται σε όλους τους οικισμούς του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου