Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Γ. Γεννηματά στο ύψος της πλατείας Αγίας Μαρίνας λόγω των εργασιών ανάπλασης

 Ο Δήμος Μαλεβιζίου ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής της Αγίας Μαρίνας αλλά και τους διερχόμενους οδηγούς ότι, λόγω των εργασιών ανάπλασης στην περιοχή της πλατείας, θα πραγματοποιηθεί διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Γ. Γεννηματά (αριθμ. 69-79). Η διακοπή της κυκλοφορίας θα ξεκινήσει το πρωί της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου στις 09:00 και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου.


Το λεωφορείο του αστικού ΚΤΕΛ από το πρωί τις Πέμπτης μέχρι και την Κυριακή δεν θα διέρχεται της οδού Γ. Γεννηματά και θα πραγματοποιεί τις εξής στάσεις και προς τις δύο κατευθύνσεις :



Α). Στη συμβολή της οδού Γεννηματά με την Ελευθερίου Βενιζέλου

Β). Στην Ελευθερίου Βενιζέλου στο ύψος της Κ Φραγκούλη (στο περίπτερο)

Γ). στο ύψος της ΔΕΗ

Δ.) Επίσης το λεωφορείο θα κάνει στάση στη συμβολή των οδών Γεννηματά και Στεφανογιάννη από την ανατολική πλευρά του οικισμού.

Η προσέλευση των μαθητών στο 1ο Δημοτικό Αγίας Μαρίνας θα γίνεται από την οδό Στεφανογιάννη προς την οδό Τεμπονέρα καθώς δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στην οδό Τεμπονέρα από την οδό Γ. Γεννηματά.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου ζητά την κατανόηση των πολιτών για την προσωρινή ταλαιπωρία και παρακαλεί για την πιστή τήρηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο τμήμα της οδού Γ. Γεννηματά για να εκτελεστούν απρόσκοπτα οι εργασίες με βάση το χρονοδιάγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου