Παρουσιάζεται στα Χανιά το βιβλίο της Φωτεινή Μπομπολάκη «Σελήνη – Ταξιδεύοντας πίσω στη Γη»,

 Το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής και Αυτογνωσίας και οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς παρουσιάζουν το μυθιστόρημα της Φωτεινής Μπομπολάκη «Σελήνη – Ταξιδεύοντας πίσω στη Γη», τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024, στις 7.30 το απόγευμα στο Porto Veneziano Hotel, στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.


Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Άννα Καλλιβρετάκη, σύμβουλος ψυχικής υγείας, συγγραφέας

Ελένη Καποκάκη, ποιήτρια, εκπαιδευτικός

Μιχάλης Μαραγκάκης, ηλεκτρολόγος μηχανικός

Φωτεινή Μπομπολάκη, συγγραφέας του βιβλίου

Χαιρετισμός: Χρήστος Τσαντής




Μια ρομαντική ιστορία που εισάγει τον αναγνώστη σε έννοιες, όπως οι καρμικές σχέσεις, η μετενσάρκωση και η αφύπνιση της ψυχής, μέσα από καταστάσεις, γεγονότα ή «συμπτώσεις» που δεν συμβαίνουν τυχαία αλλά για κάποιον ανώτερο σκοπό που αργά ή γρήγορα θα ανακαλύψουμε…

Η Σελήνη κοιτάζει με αγάπη την τυρκουάζ κλωστή που της χάρισε ο αγαπημένος της Ενδυμίωνας και που τώρα φωσφορίζει πάνω στον καρπό του χεριού της καθώς σκέφτεται με ένα βεβιασμένο χαμόγελο το ταξίδι που την περιμένει. Θα είναι δύσκολο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Θα τα καταφέρω άραγε; αναρωτιέται για μια στιγμή και δαγκώνει αμήχανα το κάτω χείλος της. Υπολογίζει τα απαιτούμενα λεπτά, που αντιστοιχούν σε γήινα χρόνια και μπαίνει στην πύλη, όπου την καταπίνει μια δίνη φωτός, οδηγώντας την στο τρισδιάστατο πεδίο της Γης.

Θα εκπληρώσει η Σελήνη τον σκοπό για τον οποίο κατέβηκε αυτήν τη φορά στη Γη; Θα μπορέσει να αναγνωρίσει τη δίδυμη φλόγα της και να παραμείνουν ψυχικά συνδεδεμένοι; ή μήπως τα εμπόδια που θα αντιμετωπίσουν στην τρισδιάστατη πραγματικότητά τους είναι ικανά να κόψουν αυτήν την αιθέρια κλωστή;

Η Φωτεινή Μπομπολάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά της Κρήτης. Αποφοίτησε από τη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης το 2015, ενώ ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό στην Οργάνωση και Διοίκηση. Μιλά Αγγλικά και Ισπανικά. Από την εφηβεία της, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε φιλοσοφικά και υπαρξιακά ζητήματα, καθώς και σε διάφορες μορφές τέχνης. Το βιβλίο της, Σελήνη: Ταξιδεύοντας πίσω στη Γη, είναι το πρώτο της έργο και σηματοδοτεί την αρχή της ερασιτεχνικής της ενασχόλησης με τη συγγραφή. Η Φωτεινή αγαπά τα ζώα, τις βόλτες στη φύση και την ανάγνωση βιβλίων.

Διαστάσεις: 14 Χ 21

Σελίδες: 494

Εικόνα εξωφύλλου: Ελισάβετ Δανδάλη
Επιμέλεια έκδοσης: Χρήστος Τσαντής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου