ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΦΟΥΓΓΑΤΟ ΜΕ ΣΥΓΛΙΝΑ

 

    SFO

    ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

    200 γρ. σίγλινα,

    2-4 αυγά,
    αλάτι,
    πιπέρι

  1. ΕΚΤΕΛΕΣΗ
    Tηγανίζουμε, ελαφρώς, τα σίγλινα χωρίς την προσθήκη ελαιολάδου και προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα.
    Αλατοπιπερώνουμε, γυρίζουμε το σφουγγάτο και από τις δύο πλευρές και καλή μας όρεξη.

    ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
    Όταν τηγανίζουμε τα σίγλινα δεν προσθέτουμε λάδι, για το λόγο του ότι στο μεγαλύτερο μέρος τους αποτελούνται από γλίνα (ζωικό λίπος). Δε βάζουμε μεγάλη ποσότητα γλίνας στο τηγάνι για να μη γίνει βαρύ το φαγητό.




    ΠΗΓΗ: http://www.destinationcrete.gr/

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........