Εσείς θα λείπετε απ' τη μεγάλη συνάντηση της Αθήνας;

  

  H Έκθεση “Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση – Τοπικά προϊόντα & γεύσεις Ελλάδας” ενσαρκώνει έναν εναλλακτικό τρόπο διάθεσης και προώθησης των τοπικών προϊόντων και αποτελεί έναν χώρο συνάντησης μικρών παραγωγών και επιχειρήσεων από όλη την Ελλάδα, με ξεχωριστά παραδοσιακά προϊόντα.

  Γευτείτε, κεραστείτε, συνομιλήστε απευθείας με τους παραγωγούς, ενημερωθείτε για τα ωφέλιμα συστατικά και προμηθευτείτε απευθείας τα προϊόντα σας.

  Γνωρίστε εμπόρους, παραγωγούς και πιθανούς συνεργάτες για την επιχείρηση σας και στηρίξτε έμπρακτα την ελληνική δράση και επιχειρηματικότητα.

   Η 31η διοργάνωση της Έκθεσης τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, καθώς και με την σύμπραξη δεκάδων πολιτιστικών σωματείων.

  Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν με κάθε επισημότητα το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 19:00 το απόγευμα από τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη, τον διοργανωτή κ. Νεκτάριο Σερμάκη και άλλους επισήμους.
Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει μουσικοχορευτική εκδήλωση.

  Ευχαριστούμε θερμά όλες τις εταιρίες που στηρίζουν και προσφέρουν στο εγχείρημα μας. Την 31η διοργάνωση επιλέγουν και υποστηρίζουν ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων UNESCO Club of the Department of Piraeus and Islands και οι παρακάτω διακεκριμένες εταιρίες:  

  Οι Μινωϊκές Γραμμές Minoan Lines S.A., το Επιτραπέζιο Νερό Σεληνάρι, η Κρητική Χαρτοβιομηχανία MAMASOFT, το GR TIMES, το Hello Greece, το Voria.gr, το Agrocretanews, η Μεταφορική Εταιρία Skordilis Trans, τα αναψυκτικά Τεμένια, ο Eκπαιδευτικός Όμιλος Grand Foyer Languages, το καφέ Koobs, το ξενοδοχείο Elikon Hotel και το εστιατόριο Eatery Μπαϊρακτάρης.

  Την υγειονομική κάλυψη της Έκθεσης για όλες τις ημέρες λειτουργίας της, αναλαμβάνει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Hellenic Red Cross.

 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........