ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ

 Υλικά

2 κιλά γάλα

1 ποτήρι ρύζι
1 ποτήρι ζάχαρη
450 γρ. βούτυρο
10 αυγά
rizogalo
Εκτέλεση:
Χτυπάµε τη ζάχαρη µε το βούτυρο µέχρι να ασπρίσει. Ρίχνουµε µέσα τους κρόκους έναν – έναν και χτυπηµένους, και έπειτα το γάλα µε το ρύζι λίγο λίγο. Τέλος προσθέτουµε τα ασπράδια των αυγών χτυπηµένα µαρέγκα.

Ψήνουµε σε µέτριο φούρνο.


ΠΗΓΗ: http://www.cretan-nutrition.gr/

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........