Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 28 Απριλίου τα εγκαίνια του μίνι μάρκετ ( το μαγαζάκι μας ) επί της οδού Σταδίου στην Νέα Αλικαρνασσό.


Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 28 Απριλίου τα εγκαίνια του μίνι μάρκετ 
( το μαγαζάκι μας ) επί της οδού Σταδίου στην Νέα Αλικαρνασσό.

Πλήθος κόσμου φίλοι συγγενείς και γείτονες παρευρέθηκαν στα εγκαίνια τιμώντας την νέα επιχειρηματική προσπάθεια 2 νέων παιδιών του Στράτου Χατζινικολαου του Φανούρη και του Μάνου Χαιρέτη.

Προηγήθηκε οκαθιερωμένος αγιασμός και οι ευχές απο τους Ιερείς που τέλεσαν το μυστήριο για καλές δουλειές.




Με μουσική πυροτεχνήματα, και βέβαια με άφθονη μπύρα και εκλεκτούς μεζέδες απο Καπρικό Λαδωμένου παραδοσιακά τυριά και σουβλάκια, η βραδιά κύλησε όμορφα αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στον κόσμο, τόσο για την άψογη διοργάνωση, όσο και για την ευγενική συμπεριφορά ιδιοκτητών και υπαλλήλων να εξυπηρετήσουν τον κόσμο με ένα ζεστό χαμόγελο.


Μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια παιδιών γέννημα θρέμα της Νέας Αλικαρνασσού, που αξίζει την στήριξη του κόσμου στην πόλη του Ηρακλείου, στην οδό Σταδίου 92 στην Νέα Αλικαρνασσό της πόλης του Ηρακλείου.


Το μίνι μάρκετ της γειτονιάς που έλειπε, επέστρεψε με νέα διεύθυνση πλήρως ανακαινισμένο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, με με το σύνθημα Ότι θέλεις τη στιγμή που το θέλεις.























 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........