Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Χρήστου Στρατάκη

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Χρήστου Στρατάκη στην Πλατεία Κορνάρου στο Ηράκλειο!



Όπως ό ίδιος ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στα σόσιαλ μίντια


Μαζί θα κερδίσουμε το στοίχημα για τη νέα Αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος!
Αυτή η εκλογική μάχη είναι ανάγκη να κριθεί από τις πολιτικές προτάσεις και όχι από τις επικοινωνιακές εντυπώσεις και την τοξικότητα των αντιπαραθέσεων.




Σ' αυτή τη μάχη το ΠΑΣΟΚ κυριαρχεί με ιδέες και προτάσεις για το συμφέρον των πολλών και όχι των λίγων και της ολιγαρχίας του πλούτου.

Εγγυόμαστε αυτή την εξέλιξη αν ο λαός μας δώσει τη δύναμη να την διεκδικήσουμε. Είμαστε σίγουροι ότι το Ηράκλειο και η Κρήτη θα πρωτοπορήσει σ’ αυτή τη μάχη!
Το προοδευτικό πρόγραμμα μας αλλά και τα πεπραγμένα των χρόνων διακυβέρνησης μας είναι τα δείγματα γραφής και η εγγύηση για μια Νέα Αλλαγή παντού, βασισμένη στις αρχές και τις αξίες της 3ης του Σεπτέμβρη.



Σας καλώ όλους όχι μόνο με την ψήφο σας, αλλά και τη συνεχή δράση σας και κινητοποίηση σας μέχρι την ημέρα των εκλογών να κερδίσουμε αυτό το στοίχημα, να γίνετε πολλαπλασιαστές των προτάσεων του κινήματος μας για το καλό της χώρας και της νέας γενιάς.


Προσωπικά, δεσμεύομαι να αγωνιστώ και να υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις αυτή την προοπτική.







ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........