Το Πρόγραμμα Προβολών Του ΣΙΝΕ ΜΙΝΩΑ Στη Σητεία

 .com/img/a/


 

VICTORIA CINEMAS - CINE ΜΙΝΩΑ - ΣΗΤΕΙΑ

Α. Παπαναστασίου 18, Σητεία

Τηλέφωνο: 28430 25150

 

Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο:

https://minoa.victoria-cinema.gr/


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ 11 ΜΑΪΟΥ ΕΩΣ 17 ΜΑΪΟΥ

GUARDIANS OF THE GALAXY VOL3 - ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ

ΠΡΟΒΟΛΗ

Σάββατο 13/5 στις 19:00

Σκηνοθεσία: James Gunn

Σενάριο: James Gunn & Dan Abnett

Πρωταγωνιστούν: Karen Gillan, Bradley Cooper, Pom Klementieff, Vin Diesel, Dave Bautista, Sean Gunn, Zoe Saldana, Chris Pratt

Διάρκεια: 149 λεπτά

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Στη νέα ταινία ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ 3 των Marvel Studios, η αγαπημένη μας παρέα με τους ασυμβίβαστους ήρωες, είναι λίγο διαφορετική. Ο Peter Quill, που θρηνεί ακόμα την απώλεια της Gamora, πρέπει να συσπειρώσει την ομάδα του να υπερασπιστούν το σύμπαν αλλά και να προστατέψουν έναν από τους δικούς τους. Μια αποστολή που εάν δεν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στο τέλος της ομάδας όπως την γνωρίζαμε έως τώρα. Trailer:

 https://youtu.be/CdkWUTiwzUQ


ΥΠΝΩΤΙΣΤΕΣ - HYPNOTIC

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καθημερινά 12/5 έως 17/5 στις 21:00* (*εκτός Σαββάτου 13/5)

Σάββατο 13/5 στις 21:45

Σκηνοθεσία: Robert Rodriguez

Σενάριο: Robert Rodriguez & Max Borenstein

Ηθοποιοί: Ben Affleck, Alice Braga, JD Pardo, Dayo Okeniyi, Jeff Fahey, William Fichtner, Hala Finley

Διάρκεια: 93 λεπτά

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Αποφασισμένος να βρει την εξαφανισμένη κόρη του, ο ντετέκτιβ Ντάνι Ρουρκ (Μπεν Άφλεκ) βρίσκεται εγκλωβισμένος σε μία σειρά γεγονότων, ενώ παράλληλα ερευνά μια σειρά από ληστείες τραπεζών. Θα φτάσει να αμφισβητήσει τα πιστεύω του και όσα γνωρίζει μέχρι τώρα για τα πάντα και τους πάντες στον κόσμο του. 


Με τη βοήθεια της Νταϊάνα Κρουζ (Άλις Μπράγκα), μίας προικισμένης μέντιουμ, ο Ρουρκ καταδιώκει και καταδιώκεται ταυτόχρονα από έναν φονικό άνδρα (στον ρόλο ο Γουίλιαμ Φίχτνερ) - τον μοναδικό άνθρωπο που πιστεύει ότι κρατά το κλειδί για την εύρεση του χαμένου κοριτσιού - μόνο για να ανακαλύψει περισσότερα από όσα περίμενε. 

Trailer: https://youtu.be/9yZvd2kjlvo



ΚΑΤΣΕ ΣΤ’ΑΥΓΑ ΣΟΥ (ΜΕΤΑΓΛ)

ΠΡΟΒΟΛΕΣ:

Κυριακή 14/5 στις 17:30

Σκηνοθεσία: Gabriel & Rodolfo Alatriste

Σενάριο: Eduardo M. Clorio

Χρονολογία παραγωγής: 2021

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΜΕΞΙΚΟ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Διάρκεια: 89 λεπτά

ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: Γιώργος Σκουφής, Ειρήνη Ασπιώτη, Αλεξάνδρα Λέρτα, Φωτεινή Ντεμίρη, Μιχάλης Ψυχράμης, Κατερίνα Πέτσα, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Βασίλης Μήλιος, Πάνος Αποστολόπουλος, Βασίλης Παπαστάθης, Σοφία Παναηλίδου, Χρήστος Θάνος, Θάνος Λέκκας, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Ντίνος Σούτης


Ο χαριτωμένος κόκορας Τότο και η αγαπημένη του πουλάδα Ντι είναι οι περήφανοι γονείς δύο μικρών αβγών, της Λούσι και του Μαξ, τα οποία έχουν την ιδιαιτερότητα να χρυσίζουν. Και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που κάποιοι συλλέκτες σπάνιων αυγών τα αρπάζουν και τα παίρνουν μαζί τους μέχρι το Κονγκό. Εκεί διοργανώνονται μυστικά γεύματα για εκατομμυριούχους από όλο τον κόσμο, που πληρώνουν χιλιάδες δολάρια για τα πιο εξωτικά πιάτα. 


Ο Τότο και η Ντι, παρέα με τους φίλους τους, πρέπει να βρουν έναν τρόπο να φτάσουν μέχρι την αφρικανική ήπειρο και να σώσουν τα παιδιά τους εγκαίρως, αποφεύγοντας κάθε λογής κινδύνους όπως πεινασμένους κροκόδειλους, τρεις ιπποπόταμους, ένα μάτσο τρελές μαϊμούδες και τον ίδιο τον Βασιλιά της Ζούγκλας. 

Trailer: https://youtu.be/ZLjdzREeLJ0



ΑΠΛΩΣ ΥΠΕΡΟΧΗ - JUST SUPER (ΜΕΤΑΓΛ)

ΠΡΟΒΟΛΗ

Σάββατο 13/5 στις 17:30 και Κυριακή 14/5 στις 19:00

Σκηνοθεσία: Rasmus A. Sivertsen

Σενάριο: Kamilla Krogsveen

ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: Βασιλική Σούτη, Εβελίνα Αραπίδη, Γεωργία Ιωαννίδου, Νικολέτα Κουνενιδάκη, Αναστασία Στυλιανίδη, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Ακίνδυνος Γκίκας, Κωνσταντίνος Κλαυδιανός

Διάρκεια: 77 λεπτά

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Για άλλη μια φορά το Σούπερ Λιοντάρι σώζει την πόλη! Κανείς δεν γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από τη μάσκα, εκτός από την εντεκάχρονη Χέντβιχ. Επειδή το Σούπερ Λιοντάρι είναι ο πατέρας της και μια μέρα θα πάρει εκείνη τη θέση του. Κι εκείνη η μέρα φτάνει νωρίτερα απ’ όσο περίμενε. 


Αλλά η Χέντβιχ, που δεν έχει ούτε ακροβατικές ούτε αθλητικές ικανότητες, φαντάζει πολύ αδέξια στον πατέρα της για να γίνει υπερηρωίδα, ο οποίος αποφασίζει να παραδώσει τη στολή στον ξάδερφό της. Η Χέντβιχ πρέπει τώρα να αντιδράσει γρήγορα για να αποδείξει ότι είναι μια υπερηρωίδα. 


Με γρήγορο ρυθμό και χιούμορ, η ταινία περιγράφει την ιστορία μιας οικογένειας αξιολάτρευτων, πεισματάρηδων υπερηρώων που ζουν σε μια μικρή πόλη και κληρονομούν τις υπερδυνάμεις τους από γενιά σε γενιά. 


Trailer: https://youtu.be/6HOsXk2n-io

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........