Η Γκουβερνιώτισσα στον Ψηφιακό κόσμο με τη σφραγίδα του ΙΤΕ

 Η Γκουβερνιώτισσα στον

Ψηφιακό κόσμο με τη σφραγίδα του ΙΤΕ
Στον ψηφιακό κόσμο της ξενάγησης φιλοδοξεί να μπει σύντομα η « Παναγία Γκουβερνιώτισσα» και οι εκθεσιακοί χώροι της με τη βοήθεια του κορυφαίου Ιδρύματος της Κρήτης, του Ινστιτούτου Τεχνολογίας και Έρευνας.



Είναι μια φιλόδοξη προσπάθεια της διοίκησης του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης Ποταμιών «η Γκουβερνιώτισσα» και αποτελεί εξαιρετική τιμή το γεγονός ότι γίνεται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πληροφορικής του ΙΤΕ.



Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δήμο Χερσονήσου παρουσία του δημάρχου κ. Γιάννη Σέγκου, υπηρεσιακών παραγόντων του δήμου, των κ. Μάνου Ζηδιανάκη και Μιχάλη Σηφάκη από το Εργαστήριο Αλληλεπίδρασης Ανθρώπου-υπολογιστή του Ινστιτούτου Πληροφορικής του ΙΤΕ και μελών της διοίκησης του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης Ποταμιών «η Γκουβερνιώτισσα» συμφωνήθηκε να προχωρήσει η εκπόνηση της σχετικής μελέτης από το ΙΤΕ και με τη συμβολή των υπηρεσιών του δήμου Χερσονήσου να γίνουν όσα απαιτούνται για την υλοποίηση του έργου.




ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........