Αναβιώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά η «Παραδοσιακή Στράτα» του Δήμου Χανίων

 Την αναβίωση της «Παραδοσιακής Στράτας», του παραδοσιακού μουσικοχορευτικού δρώμενου που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων για δεύτερη συνεχή χρονιά, στα σοκάκια της παλιάς πόλης και του Ενετικού λιμανιού των Χανίων, ανακοίνωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Νεκτάριος Ψαρουδάκης σε Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο.



Έπειτα από την τεράστια απήχηση που γνώρισε πέρυσι, η «Παραδοσιακή Στράτα»  πλαισιώνεται και φέτος από ομάδες από παραδοσιακούς συλλόγους του τόπου μας, με τη συνοδεία μουσικών παραδοσιακών οργάνων και καλλιτεχνών, που θα περιδιαβαίνουν για ακόμα μια χρονιά το παραλιακό τμήμα του Ενετικού λιμανιού. 


Το δρώμενο θα ξεκινήσει από αυτήν την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 στις 20:00 και θα επαλαμβάνεται για όλες τις Τρίτες του καλοκαιριού, αναβιώνοντας με μουσική και τραγούδι το παραδοσιακό έθιμο.


ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........