Επίσκεψη Αλέξη Καλοκαιρινού στον Άγιο Σύλλα - Συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι

 Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηράκλειου και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός επισκέφθηκε τη Δημοτική Κοινότητα του Αγίου Σύλλα, που τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται οικιστικά με ταχείς ρυθμούς.

Εκεί συναντήθηκε με την δραστήρια και φιλόξενη Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κ. Μαρία Κυπράκη και τον Αντιπρόεεδρο κ.Γιάννη Αρετίνη αλλά και πολλούς κατοίκους τους χωριού που τον υποδέχτηκαν θερμά και συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους αλλά και τις προοπτικές που υπάρχουν.


Εκτός από την οικιστική ανάπτυξη ο Άγιος Σύλλας έχει και ένα πολλά υποσχόμενο πρωτογενή τομέα με πολλούς κατοίκους να ασχολούνται με την αγροτική παραγωγή.

Ωστόσο όπως επισημάνθηκε στον υποψήφιο Δήμαρχο είναι επιτακτική ανάγκη η επέκταση του δικτύου άρδευσης με νερό τριτοβάθμιας επεξεργασίας για να ποτίζονται οι καλλιέργειες.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........