Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατσίδων αναβίωσε την κρητική καντάδα Στα Παραδοσιακά Σοκάκια Του όμορφου χωριού

  Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατσίδων αναβίωσε την κρητική καντάδα περσμέων ωραίων χρόνων στα παραδοσιακά σοκάκια των Πατσίδων την Τρίτη 20 Ιουνίου 

Συνοδοιπόροι στην όμορδη βραδιά υπήρξαν οι πολιτιστικοί σύλλογοι  Κορφών,Κυπαρισσίου τον Σύλλογο Χαραυγή Αρχανών το Εργαστήρι Κρητικής Έκφρασης Αντωνίας Παντελάκη και τον Όμιλο Παπαδόκωστα.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι η εκδήλωση πλαισιώθηκε απο πλήθος Κρητών καλλιτεχνών-χορευτών και μαντιναδολόγων.




Ο πολιτιστικός σύλλογος πρόσφερε παραδοσιακό κέρασμα με βραστό πιλάφι άφθονο κρασί στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Πατσίδων ενώ ακολούθησε τραγούδι χορός και μαντινάδες!!




Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατσίδων τίμησε για την συνεισφορά τους για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την τήρηση της οδικής ασφάλειας τον Διοικητή του ΑΤ Τροχαίας Ηρακλείου Στέλιο Καρακούδη,τον Προιστάμενο της Τροχαίας Λιμεναρχείου Ηρακλείου Μανώλη Ανυφαντάκη και τον Πρόεδρο του ΕΣΥ ΠΡΟΤΑ Γιαννη Λιονάκη.

Αξίζουν θερμά συγχαρτήρια στον δραστήριο πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Πατσιδών Κώστα Γκούφα ο οποίος κυριολεκτικά έχει απογειώσει με τις δράσεις που πραγματοποιεί τον πολιτιστικό σύλλογο και ευρύτερα το χωριό.

Τόσο στις πολιτιστικές δράσεις που δημιουργεί όσο και στην ευρύτερη ανάπτυξη του χωριού.






















 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........