Οι Φασουλάδες γιορτάζουν και τιμούν την Αγία Μαρίνα του Ψηλορείτη με Εσπερινό την Κυριακή και πανηγυρική Θεία Λειτουργία το πρωινό της Δευτέρας 17 Ιουλίου

 Η εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στον Ψηλορείτη, βρίσκεται δίπλα στον Αρχαιολογικό χώρο της Ζωμίνθου και κτίστηκε από τους Φασουλάδες,, μιας από τις μεγαλύτερες κτηνοτροφικές οικογένειες που την έχουν προστάτιδα Αγία τους. 


Η οικογένεια Φασουλά καλεί όλο τον κόσμο να ανηφορίσει και φέτος σε αυτό το υπέροχο μέρος, με την ανακαινισμένη από το 2021 εκκλησία για να τιμήσουν την μεγάλη αυτή εορτή.


Την Κυριακή 16 Ιουλίου θα τελεστεί ο εσπερινός στις 7 το απόγευμα.

Η μεγάλη πανηγυρική Θεία Λειτουργία θα γίνει την Δευτέρα 17 Ιουλίου το πρωί.

Όπως πάντα θα υπάρχει κέρασμα από την οικογένεια Φασουλά,  γνήσιοι και αυθεντικοί οικοδεσπότες σε ένα σημείο του Ψηλορείτη που ξεχωρίζει για την ομορφιά αλλά και την ιστορική σημασία του. Κρέας, τυρί και πολλά άλλα ντόπια και παραδοσιακά εδέσματα των Ανωγείων, ετοιμάζονται για τους πολυάριθμους όπως κάθε χρονιά επισκέπτες και προσκυνητές της Αγίας Μαρίνας.

Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο!

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........