Τελευταία ημέρα σήμερα Κυριακή για τα Υακίνθεια 2023

   Το θέμα που έχει επιλεγεί: “Η Νοσταλγία. Η πρόσβαση στον κόσμο των αναμνήσεων”. Ξεχωριστοί καλλιτέχνες, ηθοποιοί, χορευτές και μουσικοί θα ανηφορίσουν και φέτος στον Ψηλορείτη υποσχόμενοι μοναδικές βραδιές.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης σε συνεργασία με τον Δήμο Ανωγείων και τον Οργανισμό  Androidus Project Tank.

Όλες οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 9 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο.

%CE%A5%CE%91%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%98%CE%95%CE%99%CE%91

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

* Κυριακή 30 Ιουλίου:

– Συναυλία με την Ευανθία Ρεμπούτσικα. Η μουσική από τα μπαχάρια της Ανατολής. Με το βιολί της κόκκινο πιπέρι και τα κόκκινα μαλλιά να περιστρέφεται σαν δερβίσης, δοσμένη στις μελωδίες που γεννάει το εμπνευσμένο μυαλό της. Μαζί της οι Ανδρέας Συμβουλόπουλος, Πάνος Δημητρακόπουλος, Νίκος Βεκύρης και Ρόζα Ρούσσου.

Έκθεση προϊόντων

Στο χώρο του Αγίου Υάκινθου πραγματοποιείτε έκθεση με θέμα “Τα δώρα του Ψηλορείτη”. Ο Ψηλορείτης προσφέρει τις πρώτες ύλες και το μεράκι των ανθρώπων τις μετουσιώνει με ξεχωριστά προϊόντα γεύσης και τέχνης.


Τελευταία ημέρα σήμερα Κυριακή για τα Υακίνθεια 2023

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........