Πολιτιστικό καλοκαίρι 2023 'Οι καλές τέχνες στην Ευρώπη '

 Πολιτιστικό καλοκαίρι 2023 'Οι καλές τέχνες στην Ευρώπη '

Ελάτε να δούμε, να ακούσουμε, να συζητήσουμε και να επικοινωνήσουμε μαζί με τα παιδιά μέσα από την τέχνη. 

Με καλλιτεχνικά έργα από όλη την Ευρώπη, δημιουργίες με διαχρονική αξία, έργα που συγκινούν, που ενώνουν και αποτελούν την κοινή μας πολιτιστική κληρονομιά, θα ομορφύνουμε το καλοκαίρι μας.

Καθημερινά απογεύματα με Θεοδωράκη, με την Ωδή στην Χαρά, με τα γλυπτά της Κλασσικής Ελλάδας, με τις Άριες της Μαρία Κάλλας, με τον λυρισμό των Φάδο, με τον Ρομαντισμό και με πλήθος άλλων αξιοθαύμαστων αντιπροσωπευτικών έργων Μουσικής, Ποίησης, Αρχιτεκτονικής, Θεάτρου, Ζωγραφικής, Γλυπτικής.


Αφορά την συμμετοχή παιδιών ηλικιών 6 -12 ετών με ή και χωρίς γονείς, σε μεμονωμένα ημερήσια ή και πενθήμερα προγράμματα δραστηριοτήτων για την τέχνη στην Ευρώπη, διάρκειας 1 ώρα, από Δευτέρα ως και Παρασκευή 18:00 - 19 :00 ή και 19:00 - 20:00.


Στόχος μας είναι η επαφή των παιδιών με μια πρώτη σημαντική λίστα αναφοράς για τις τέχνες, μέσα από μια επιλεκτική συλλογή καλλιτεχνών από τον Ευρωπαϊκό χώρο.
Αυτό το καλοκαίρι, οι γονείς μαζί με τα παιδιά:
• Δημιουργούμε μια βαλίτσα ιδεών, εικόνων, γνώσεων και συναισθημάτων που η τέχνη μπορεί να προσφέρει στον καθένα μας ξεχωριστά.
• Και την τελευταία ημέρα δράσης κάθε μιας από τις εβδομάδας υλοποίησης του προγράμματος, ομορφαίνουμε τα απογεύματα και των μεγαλύτερων συμπολιτών μας, καθώς θα βρισκόμαστε στο πάρκο Γεωργιάδη για να διαδώσουμε τον ενθουσιασμό μας για τις τέχνες, χαρίζοντας στους ανθρώπους που πραγματοποιούν την απογευματινή τους βόλτα, την λίστα αναφοράς μας, θυμίζοντας έτσι στην μεγαλύτερη γενιά με τον πιο ωραίο τρόπο την Ευρωπαϊκή μας κοινή πολιτιστική κληρονομιά.


Πληροφορίες συμμετοχής προγράμματος
• 6,00€/ παιδί την ημέρα και 8,00 €/ παιδί και 1 γονέας μαζί για συμμετοχή σε ημερήσιο πρόγραμμα.
• 30,00€/ παιδί για συμμετοχή στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα και 40,00€/ παιδί και ένας γονέας μαζί.
• 15% έκπτωση για 2 αδέλφια που συμμετέχουν μαζί στο πρόγραμμα και επίσης 15% σε παιδιά τρίτεκνων και άνω οικογενειών.
• Καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή 18:00 -19:00, τμήμα με γονείς και παιδιά απόφοιτους νηπιαγωγείων α, β, γ δημοτικού

• Καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή 19:00 -20:00, τμήμα με γονείς και παιδιά τάξεων γ, δ,ε,στ δημοτικού.
Κρατήσεις θέσεων : 2813022000 - 6944627474 -info@karrones.com

Θα είναι πάντα χαρά μας να σας καλωσορίζουμε από κοντά στους KARRONES και στον κόσμο μας μέσα από το παιχνίδι.
Επειδή κάθε παιδί αξίζει να γνωρίσει καλύτερα όλο τον κόσμο μας

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........