Στις Μεσαμπελιές ο Αλέξης Καλοκαιρινός και υποψήφιοι Σύμβουλοι

 Τις Μεσαμπελιές, στον άξονα της οδού Παπαναστασίου, μια από τις πιο ανα-πτυσσόμενες περιοχές των νοτίων προαστίων του Δήμου Ηρακλείου αλλά με πολλά προβλήματα, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικε-φαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός συνοδευ-όμενος από πολλούς υποψήφιους Συμβούλους.


Ο Αλέξης Καλοκαιρινός μίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες που δρα-στηριοποιούνται στην περιοχή και αντάλλαξε απόψεις για τον πως ο ίδιος και η παράταξη «Δικαίωμα στην Πόλη» σχεδιάζουν την αναβάθμιση της κάθε γειτο-νιάς και πως θα επιλυθούν τα προβλήματα της καθημερινότητας.


Παρά το γεγονός ότι υλοποιείται τμηματικά το έργο της ανάπλασης του πάρκου Ερυθραίας όπου προβλέπονται χώροι αναψυχής , αθλητισμού, περιπάτου και πρασίνου δίνοντας μια ανάσα στην περιοχή, εντούτοις, όπως διαπίστωσε ο υπο-ψήφιος Δήμαρχος υπάρχουν πολλά ζητήματα που δυσκολεύουν την καθημερινό-τητα των Δημοτών.


Ένα από τα σημαντικότερα θέματα που ταλανίζουν την περιοχή και θα αποτε-λέσει βασική προτεραιότητα της νέας Δημοτικής Αρχής, όπως τόνισε ο υποψή-φιος Δήμαρχος στους κατοίκους είναι η ολοκλήρωση των Πολεοδομικών μελετών ώστε να προχωρήσει το σχέδιο Πόλης καθώς απαιτούνται διανοίξεις δρόμων, ε-πιπλέον κοινόχρηστοι χώροι κ.α. σε τμήματα όπως την Παπαναστασίου, την Ού-λοφ Πάλμε και αλλού.

Παράλληλα κατεγράφησαν και προβλήματα της καθημερινότητας ακόμη και στην κεντρική λεωφόρο Παπαναστασίου όπως, η έλλειψη επαρκούς ηλεκτροφω-τισμού, οι οσμές από τα φρεάτια, η έλλειψη πυκνής συγκοινωνίας από το Αστικό ΚΤΕΛ, η έλλειψη χώρων στάθμευσης, η έλλειψη κάδων απορριμμάτων και καθα-ριότητας και η φύτευση δέντρων στα πεζοδρόμια που δυσκολεύουν όσους αντι-μετωπίζουν προβλήματα με την όρασή τους.

Οι Δημότες ανέφεραν επίσης ότι υπάρχουν ελλείψεις σε σχολικές αίθουσες, παιδότοπους και χώρων για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων από τους πολιτι-στικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός δεσμεύτηκε ότι εάν οι Δημότες τον επιλέξουν για Δή-μαρχο εκτός από το συνολικό σχεδιασμό για την αναζωογόνηση της κάθε συ-νοικίας και κάθε γειτονιάς θα φροντίσει να επιλυθούν τα προβλήματα καθημε-ρινότητας που ταλαιπωρούν τους κατοίκους.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........