Κολυμπώντας απο τα Χανιά έως την Σητεία

 250 KM ΧΑΝΙΑ - ΣΗΤΕΙΑ

ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΗ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ


Κουπόνια στήριξης διατίθονται ( προς το παρόν ) από τον ΌΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ , τη ΣΧΟΛΗ ΚΑΡΑΤΕ ΣΗΤΕΙΑΣ, το MY GYM, το ΚΑΦΕ ΚΑΦΕ και το ΟΙΝΩ .

Είναι σημαντικό να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή η οποία γίνεται με σκοπό να περάσει το μήνυμα σε όλους και κυρίως στα παιδιά πως ότι όνειρο έχει κάποιος , όσο ακατόρθωτο και να φαίνεται, όσες δυσκολίες και να αντιμετωπίζει, μπορεί να γίνει πραγματικότητα αν πιστέψει στον εαυτό του και προσπαθήσει για αυτό.




Παράλληλα στηρίζεται ο θεσμός " Σκύλοι οδηγοί Ελλάδος ¨ για τους ολικά τυφλούς συνανθρώπους μας.
Επιπλέον ο τίτλος του εγχειρήματος από μόνος του και ο τερματισμός ( που είναι και το σημαντικότερο γεγονός ) το Νοέμβριο στο λιμάνι της Σητείας προβάλει την πόλη μας και πόσο μάλλον όταν πρόκειται να γυριστεί ντοκιμαντέρ η όλη προσπάθεια ( από την προετοιμασία μέχρι και τον τερματισμό) με σκοπό να προβληθεί σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας.


Όποιο κατάστημα εστίασης ή του εμπορικού συλλόγου ή οποιοσδήποτε επιθυμεί να παραλάβει κουπόνια για διάθεση και αφίσα παρακαλούμε να επικοινωνήσει στο τηλ. 6949617127


Την προσπάθεια αυτή στηρίζουν όλα τα αθλητικά σωματεία, οι Όμιλοι και τα ιδιωτικά γυμναστήρια της πόλης μας.

Ευχαριστούμε

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........