Εκδήλωση στα Ανώγεια με παράσταση Καραγκιόζη και αστροπαρατήρηση με τηλεσκόπια του Συλλόγου Φίλων Αστρονομίας Κρήτης

 Ο Δήμος Ανωγείων , το Institute of Astrophysics – FORTH Skinakas Observatory – Αστεροσκοπείο Σκίνακα , ο Σύλλογος Φίλων Αστρονομίας Κρήτης Crete Astronomy Friends Club-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ και η Κοινσεπ Ν-Ιδαία Συνεργασία οργανώνουν την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023 εκδήλωση στον Ο τόπος του βοσκού-Shepherd’s Land στα Ανώγεια με θέμα ΤΑ ΑΣΤΡΑ.



Πρόγραμμα εκδήλωσης :

20:30: Ο Άθως Δανέλλης Athos Danellis με το Θέατρο Σκιών Κρήτης-Crete Shadow Theatre παρουσιάζει την διαστημική κωμική περιπέτεια:


Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Μια μυστηριώδης απαγωγή κι ένα χαμένο πολύτιμο διαμάντι βάζουν τον Καραγκιόζη σε μπελάδες και μαζί με τους αγαπημένους του φίλους μπαίνει σε μια μεγάλη και παράξενη περιπέτεια, αφού για να εξιχνιάσει το μυστήριο θα χρειαστεί να κάνει ένα ταξίδι με διαστημόπλοιο. 


Θα βρει άραγε τη λύση στους μακρινούς πλανήτες και θα καταφέρει να επιστρέψει στη γη; Το σίγουρο είναι πως οι κωμικές καταστάσεις και το άφθονο γέλιο θα χαρίσουν αξέχαστες στιγμές και θα ψυχαγωγήσουν μικρούς και μεγάλους έτσι όπως μόνο ο αγαπημένος και διαχρονικός λαϊκός ήρωας γνωρίζει!


21:30: Ανοικτή Αστροπαρατήρηση με τα τηλεσκόπια των μελών του ΣΦΑΚ

Μουσικοποιητικό δρώμενο με ουρανογραφία των αστερισμών από τα μέλη του ΣΦΑΚ, Χρήστο Κοτσαύτη, Μαίρη Πεντάρη και Χρήστο Σωτηρόπουλο.

 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........