Με τρία οχήματα του πυροσβεστικού κλιμακίου Σητείας και ένα του Χανδρά η κατάσβεση της πυρκαγιάς κοντά στην Ρούσσα Εκκλησιά στη Σητεία

 Με τρία οχήματα του πυροσβεστικού κλιμακίου Σητείας και ένα του Χανδρά , καθώς και το υδροφόρο 12t του Δήμου ( σε ετοιμότητα ), πραγματοποιήθηκε η επιχείρηση για τη κατάσβεση της πυρκαγιάς στη περιοχή της Ρούσσος Εκκλησίας (πρώην Δανίλη).


Η φωτιά ξεκίνησε περί την 11:45 της σήμερον.
Όλος ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου ενήργησε υποδειγματικά, με αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα η πυρκαγιά να τεθεί υπό έλεγχο, μέχρι τη πλήρη κατάσβεση της.



Εφιστάτε η προσοχή στη τήρηση των οδηγιών που αναφέρονται στις δασικές πυρκαγιές (κανόνες πυροπροστασίας).


Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας
Γιώργος Αιλαμάκης κάνει εκ νέου παράκληση προς τους δημότες που δεν έχουν προβεί στο καθαρισμό των οικοπέδων - γεωτεμαχίων τους. Παρακαλούνται οι πρόεδροι των κοινοτήτων, όπως συμβάλλουν στην ενημέρωση - προτροπή εκείνων των κατοίκων που δεν έχουν ενδιαφερθεί μέχρι και σήμερα για τη προβλεπόμενη αποψίλωση.


Ευελπιστώ στην άμεση ανταπόκριση, προς αποφυγή δυσάρεστων εξελίξεων.


ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........