Ο ΔΟΚΑΣ συγχαίρει θερμά το Ναυτικό Όμιλο Σητείας και όλους τους αθλητές του, που έλαβαν μέρος στους αγώνες ICF SUP WORLD CUP 2023

 Ο ΔΟΚΑΣ συγχαίρει θερμά το Ναυτικό Όμιλο Σητείας και όλους τους αθλητές του, που έλαβαν μέρος στους αγώνες ICF SUP WORLD CUP 2023 και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης SUP που διεξήχθη στο Άγιο Νικόλαο 7-9 Ιουλίου.

Κατάφεραν να κατακτήσουν το κύπελλο του πολυνίκη σε συλλογικό επίπεδο και σε ατομικό επίπεδο να κατακτήσουν πρωτιές και εξαιρετικές διακρίσεις.


Η Καραΐνδρου Νάνσυ η οποία κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία SUP 14’0 ΓΥΝΑΙΚΩΝ. Επίσης ο Μαρκάκης Νικόλαος τερμάτισε δεύτερος στην κατηγορία SUP 14’0 ΑΝΔΡΩΝ 50+.


Συγχαρητήρια και στις Τσαγκαράκη Ελευθερία, Ματθαιάκη Ιωάννα και Μαυρακάκη Χρυσούλα οι οποίες κατέκτησαν την πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα στην κατηγορία SUP 14’0 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 40+.


Πολλά μπράβο , επίσης στους προπονητές τους, τη διοίκηση των αθλητικών σωματείων της πόλης μας, τους γονείς και κηδεμόνες των αθλητών μας , που τους στηρίζουν με κάθε τρόπο και τους εμφυσούν τις αξίες του αθλητισμού.


Με τιμή,

Ο Πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ

Κωστής Λυμπερίου

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........