“..σε ένα ταξίδι που ξεκίνησε από τα Ανώγεια”- Η ομάδα “Ανηφοράς” τίμησε τον Κώστα Φασουλά για τα 25 χρόνια πορείας στο ελληνικό τραγούδι

 Το θεατράκι στον “Τόπο του Βοσκού” στα Ανώγεια γέμισε από κόσμο για  τον Κώστα Φασουλά, τον σπουδαίο Ανωγειανό στιχουργό, σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε η ομάδα “Ανηφοράς”  για να τον τιμήσει, με τον χαρακτηριστικό τίτλο “..σε ένα ταξίδι που ξεκίνησε από τα Ανώγεια”. 25 χρόνια πορείας στη μουσική και τον στίχο σε μια όμορφη εκδήλωση με αναφορές σε σπουδαίους καλλιτέχνες που ο Κώστας Φασουλάς έχει συνεργαστεί.




Συγκινημένος μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο Κώστας Φασουλάς δήλωσε:

“Για μένα είναι μια ξεχωριστή βραδιά, γιατί πάντα όταν επιστρέφω σε αυτόν τον τόπο, επιστρέφω στις μνήμες μου, επιστρέφω στους πρώτους ανθρώπους που γνώρισα, επιστρέφω στα πρώτα μου βιώματα, αυτά που επί της ουσίας με καθόρισαν και ακόμα με καθορίζουν ως άνθρωπο. Επομένως απόψε η βραδιά έχει για μένα μια παραπάνω συγκίνηση και μια παραπάνω αξία.



Υπάρχει ένας κώδικας και μια γέφυρα ταυτόχρονα που μπορεί να ενώσει το παλιό με το καινούριο. Αν σταθείς στη μέση αυτής της γέφυρας, τότε μπορείς να ενώσεις αυτούς τους δυο κόσμους, το σήμερα με το χθες.”



Η πολιτιστική ομάδα “Ανηφοράς” τόνισε με ανάρτηση της για την εκδήλωση:

“Την Πέμπτη που μας πέρασε, είχαμε την χαρά να υποδεχτούμε τον αγαπημένο στιχουργό και ραδιοφωνικό παραγωγό Κώστα Φασουλά (Κώστας Φασουλάς) , “..σε ένα ταξίδι που ξεκίνησε από τα Ανώγεια”.


Παρέα με το δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη , μας εισήγαγαν στην εικοσιπεντάχρονη πορεία του στο ελληνικό τραγούδι, ενώ την βραδιά έκλεισε ο Βασίλης Σκουλάς με τους συνεργάτες του, όπου ερμηνεύσαν τραγούδια από την συνεργασία τους.


Ο Γιάγκος Χαιρέτης παρέα με την Άννα Τσακαλίδη και τον Mathieu Clavel, άνοιξαν την εκδήλωση με μουσικούς αυτοσχεδιασμούς.


Τους ευχαριστούμε πολύ όλους για την παρουσία τους”.

-Να ευχηθούμε στον Κώστα Φασουλά υγεία και δύναμη να συνεχίσει το πλούσιο στιχουργικό και πολιτιστικό του έργο, με έδρα πάντα τα Ανώγεια και με μουσικές από όλα τα λιμάνια της γης.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........