Συναυλία με τον Μιχάλη Βιολάρη, την Ανδριάνα Κόλλια και την Ελένη Σελλούντου στο Ηράκλειο

 Συναυλία με τον Μιχάλη Βιολάρη, την Ανδριάνα Κόλλια και την Ελένη Σελλούντου τους οποίους συνοδεύει ένα εξαμελές μουσικό συγκρότημα

Υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης στο Κηποθέατρο «Μ. Χατζιδάκις» την Τρίτη 22 Αυγούστου στις 21:30

Είσοδος Ελεύθερη



Από το 1970 περίπου ο Μιχάλης ΒΙΟΛΑΡΗΣ άρχισε να διοργανώνει και να εμφανίζεται σε πολιτιστικές εκδηλώσεις στις πόλεις και την περιφέρεια της Κρήτης.


Πέρασαν τα χρόνια και τώρα έχει την επιθυμία να χαιρετίσει με σεβασμό τους φίλους που τον στήριξαν με την παρουσία και την τους αγάπη τους όλα αυτά τα χρόνια. Για πρώτη φορά ύστερα από 56 χρόνια παρουσίας του στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, ζήτησε την συμπαράσταση της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, έτσι ώστε η συναυλία στο Ηράκλειο στις 22 Αυγούστου να γίνει πολύ οργανωμένη.


Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στα Κηποθέατρο Μ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ αντίστοιχα, τα οποία θα πλημμυρίσουν από τραγούδια που έχουν αντέξει στο χρόνο και έχουν αφήσει το στίγμα τους στον πολιτισμό τη Πατρίδας μας. Το Κυπριακό στοιχείο είναι επίσης έντονο, δείχνοντας την διαχρονική συγγένεια των δύο νησιών.


Τραγουδούν: ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΙΟΛΑΡΗΣ, ΑΔΡΙΑΝΑ ΚΟΛΛΙΑ, ΕΛΕΝΗ ΣΕΛΛΟΥΝΤΟΥ

Τις εκδηλώσεις προλογίζει ο Ομότιμος Καθηγητής και πρ. Αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Κρήτης κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΥΡΓΙΩΤΑΚΗΣ

Η παράσταση οργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης και στηρίζεται από τον Δήμο Ηρακλείου και την ΔΗ.ΚΕ.Η.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........