ΧΟΧΛΙΟΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΕΥΑΝΘΙΑΣ

 8424-xoxlioi-tis-giagias-eianthias-by-mara

Τι χρειαζόμαστε:

  • 30 με 40 μεγάλους χοχλιούς
  • 2/3 της κούπας ελαιόλαδο
  • 2 μεγάλες ντομάτες
  • 2 μέτρια κολοκυθάκια
  • 2 μέτριες πατάτες
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Πώς το κάνουμε:


  1. Καθαρίζουμε τους χοχλιούς και τα λαχανικα. Τα λαχανικά τα κόβουμε στα 4.
  2. Ζεσταίνουμε το λάδι και τριγαρίζουμε λιγο το κρεμμύδι.
  3. Ρίχνουμε τους χοχλιούς και τους αφήνουμε για 5 λεπτά.
  4. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα λαχανικά. Αφήνουμε για 3 λεπτά και ρίχνουμε νερό να σκεπάσει τα λαχανικα μας.
  5. Αλάτοπιπερωνουμε.
  6. Αφήνουμε σε χαμηλή φωτια εως ότου βράσει και η πατάτα.
  7. Σερβίρεται ως έχει.

Από την γιαγιά Ευανθία. Καλή σας όρεξη!







ΠΗΓΗ: http://www.sintagespareas.gr/

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........