Την στήριξη του στον νύν δήμαρχο Σητείας Γιώργο Ζερβάκη και την εκ νέου υποψηφιότητα του δήλωσε ο Γιώργος Αϊλαμάκης

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Φέισμπουκ ο αντιδήμαρχος Σητείας  Γιώργος Αϊλαμάκης δηλώνει την στήριξη του στον νύν δήμαρχο Σητείας Γιώργο Ζερβάκη και ανακοινώνει την εκ νέου υποψηφιότητα του

Συγκεκριμένα αναφέρει

Συντοπίτες και συντοπίτισσες, συνδημότες και συνδημότισσες, φίλοι και φίλες καλημέρα...


Με την συμπλήρωση και υπογραφή σήμερα Δευτέρα 21/8/2023, της υπεύθυνης δήλωσης του νόμου 1599/86, επισημοποιείται η συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου τρέχοντος έτους, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας ΙΤΑΝΟΥ με τη Δημοτική παράταξη ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ με υποψήφιο Δήμαρχο το νυν Δήμαρχο κ. Γιώργο Ζερβάκη.


Σε καμμία περίπτωση δε θα μπω στη διαδικασία να ευλογήσω ""γένια"" , να περιαυτολογήσω, να εξαρω το έργο της παρούσας Δημοτικής Αρχής τη στιγμή που όλοι εσείς έχετε διαπιστώσει, ιδίοις όμμασι, όχι μόνο το τρόπο σκέψης αλλά και το τρόπο υλοποίησης όλων των θεμάτων που μας έχουν απασχολήσει αυτό το χρονικό διάστημα και μας απασχολούν ακόμη.


Τέσσερα χρόνια ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος καθ' ύλην (Διοικητικά , Κοινωνική και Πολιτική Προστασία), αλλά και κατά τόπον (ΔΕ Ιτάνου), κατέβαλα το μέγιστο των δυνατοτήτων μου και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, συνέπειας και κάτω από τις οδηγίες του κ. Δημάρχου και τη άψογη συνεργασία των Προέδρων των Κοινοτήτων, προέδρων ΝΠΔΔ, φορέων, συλλόγων κλπ, και με τη βοήθεια της Παναγίας, ανταποκρίθηκα στα καθήκοντά μου.


Με τα ίδια χαρακτηριστικά γνωρίσματα, της υπευθυνότητας, της αγωνίας, της ανησυχίας, της εντιμότητας, της συνεργασίας, της εργατικότητας, της αγάπης μου για το τόπο μας, θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, εφόσον με τιμήσετε με την ψήφο σας.
Έχουν γίνει πολλά και το ξέρετε όμως εκκρεμούν ακόμα περισσότερα.


Για αυτά τα ""περισσότερα"" θα δώσουμε τη μάχη και η νίκη θεωρείται βεβαία, με μπροστάρη το Δήμαρχο μας.
Ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου όλους εσάς που μ' έχετε ""αγκαλιάσει"" όλο αυτό το καιρό, ένα διάστημα που ο Δήμος μας δοκιμάστηκε (κορωναϊός, σεισμός, πλημμύρα) όμως στάθηκε επάξια στα ""πόδια"" του, και το σημαντικότερο όλων ότι δεν είχαμε απώλειες ανθρώπινης ζωής.


Αυτό το ειλικρινές αγκάλιασμα σας αποτελεί για μένα τη κινητήριο δύναμη να μάχομαι για το καλό του τόπου μας.

Και θα κλείσω....

Στη ζωή μου έχω μάθει να κινούμαι λαμβάνοντας υπόψη πέντε βασικές κατευθύνσεις:
ΕΜΠΡΟΣ
Για να έχω στόχο.
ΠΙΣΩ
Για να μη ξεχνώ από που ξεκίνησα.
ΚΑΤΩ
Για να βεβαιώνομαι ότι δε ποδοπατώ κανένα στο δρόμο μου.
ΠΛΑΙ
Για να βλέπω ποιος με στηρίζει σε δύσκολες στιγμές.
ΨΗΛΑ
Για να μη ξεχνώ και να ευγνωμονώ το Δημιουργό της Πλάσης.

Με εκτίμηση
Γιώργος Αϊλαμάκης
Αντιδήμαρχος και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΔΕ Ιτάνου — στην τοποθεσία Παλαικαστρο Σητειας.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........