Σε Νέα Αλικαρνασσό, Βούτες, Βενεράτο και Μασταμπά ο Αλέξης Καλοκαιρινός για την Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

 Σε κλίμα κατάνυξης και ευλάβειας, όπως αρμόζει στο «Πάσχα του καλοκαιριού», ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός μαζί με υποψήφιους Συμβούλους, παρακολού-θησαν τις θρησκευτικές εκδηλώσεις για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Δήμο Ηρακλείου.


Την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου ο Αλέξης Καλοκαιρινός παρακολούθησε τον Μέγα Εσπερινό στην Παναγία Καμαριανή στη Νέα Αλικαρνασσό, ανταλλάσ-σοντας ευχές με πιστούς, ενώ στη συνέχεια παραβρέθηκε στον εορτασμό και την λιτάνευσης της εικόνας της Παναγίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις Βούτες. 



Ο Αλέξης Καλοκαιρινός περπάτησε στον οικισμό, συνομίλησε με κατοί-κους και συμμετείχε στην μεγάλη γιορτή των Βουτών. Στη συνέχεια βρέθηκε στο Βενεράτο και την ιστορική Ιερά Μονή της Παναγίας Παλιανής. 

Εκεί είχε την ευ-καιρία να συναντήσει και να ανταλλάξει ευχές με τους κατοίκους οι οποίοι τον φι-λοξένησαν στα σπίτια τους, αλλά και να συμμετάσχει στην εκδήλωση που διοργα-νώθηκε στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Βενεράτου.

Σήμερα, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, ο Αλέξης Καλοκαιρινός παρακολού-θησε τη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ι.Ν. Παναγίτσας του Μασταμπά, ιε-ρουργούντος του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ευγενίου, όπου μαζί με υποψήφιους του συνδυασμού «Δικαίωμα στην Πόλη», συνομίλησε και α-ντάλλαξε ευχές με τους πολίτες που είχαν κατακλύσει το Ναό

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........