Γιώργος Ζερβάκης : Ο Δήμος Σητείας μεγαλώνει, η πόλη αλλάζει, ο τόπος εξελίσσεται και αναπτύσσεται.

 Συνδημότες και συνδημότισσες. Συνεχίζουμε δυναμικά όλοι μαζί με μεγαλύτερη εμπειρία, με πίστη και αποφασιστικότητα, με συγκεκριμένους στόχους και προτεραιότητες.


Ο Δήμος μεγαλώνει, η πόλη αλλάζει, ο τόπος εξελίσσεται και αναπτύσσεται. Οι συνδημότες το αναγνωρίζουν και οι επισκέπτες το πιστοποιούν. Ξεκινήσαμε με τα μικρά και προχωρούμε στα μεγάλα.


 Κερδίσαμε τη μάχη όλων των κρίσεων και με ομόνοια και μεθοδικότητα σταθήκαμε όρθιοι σε πείσμα όλων των δυσκολιών και στο λίγο χρόνο που έμεινε: διεκδικήσαμε χρηματοδοτήσεις και ξεκινήσαμε αναπλάσεις, αθλητικές εγκαταστάσεις, περιβαλλοντικά και υδραυλικά έργα, πολιτιστικές εκδηλώσεις και παγκόσμια γεγονότα με ορατά τα αποτελέσματα στην επισκεψιμότητα και τη διεθνή προβολή.



Το αεροδρόμιο και το λιμάνι βρίσκουν τη θέση τους και εξυπηρετούν ήδη υπερδιπλάσιους προορισμούς και επιβάτες. Η αναπτυξιακή πορεία έχει ξεκινήσει μακριά από μεμψιμοιρίες και εσωστρέφεια, με όραμα, συλλογική προσπάθεια και πίστη στις δυνατότητες του τόπου και των ανθρώπων του.


Συνεχίζουμε δυναμικά γιατί τα καλύτερα έρχονται.

Μαζί θα πετύχουμε.

Ζερβάκης Γιώργος, Αϊλαμάκης Γιώργος, Ατζαράκης Γιώργος, Αυγουστινάκης Μανώλης, Γιαννακάκη Μαρία, Λυμπερίου Κωστής, Μακρυνάκης Νίκος, Παπαδάκης Γιάννης, Πλατανάκη Ελένη, Σκαρβελάκης Γιάννης, Συλλιγαρδάκης Σταύρο

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........