Πρόσωπο έκπληξη για υποψήφιος δήμαρχος Ανωγείων στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας!

 Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στα Ανώγεια, όπου φαίνεται πιθανή η κατάρτιση και τρίτου ψηφοδελτίου για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ακριβώς λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας!


Θυμίζουμε ότι μέχρι τις 31 Αυγούστου πρέπει να έχουν κατατεθεί επίσημα οι συνδυασμοί με το πλήρες ψηφοδέλτιο των υποψηφίων δημάρχων και μένει να δούμε αν οι προσπάθειες που προαναφέραμε ευδοκιμήσουν ή τελικά δεν προχωρήσουν.


Πάντως εάν επαληθευθούν οι πληροφορίες μας, τότε ο υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ένα πρόσωπο έκπληξη, που δεν έχει ασχοληθεί άλλοτε με τα κοινά των Ανωγείων. Πάντως στο παρελθόν έχει διατελέσει Περιφερειακός Σύμβουλος Ρεθύμνου, με την παράταξη του Σταύρου Αρναουτάκη!  



Οι συζητήσεις και οι διεργασίες γίνονται στον χώρο του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ με αρκετούς να δηλώνουν έτοιμοι να πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο του συγκεκριμένου υποψηφίου και να δώσουν τη δική τους “μάχη” για το δήμο Ανωγείων!



Αναμένουμε τις εξελίξεις που έτσι κι αλλιώς θα είναι άμεσες καθώς ο χρόνος πιέζει, είτε για την επίσημη ανακοίνωση της συγκεκριμένης υποψηφιότητας που θα διεκδικήσει το δήμο Ανωγείων είτε για το αν δεν τελεσφορήσει η τελευταία αυτή κίνηση.


Να αναφέρουμε ότι το τελευταίο δίμηνο τόσο τα κομματικά επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Ανώγεια όσο και αυτά του ΠΑΣΟΚ έκαναν πολλές προσπάθειες για να κατεβάσει ο καθένας το δικό του υποψήφιο δήμαρχο. Ακούστηκαν πολλά ονόματα, αλλά κανένα από αυτά δεν προχώρησε μέχρι το τέλος.


Μέχρι σήμερα οι επίσημες υποψηφιότητες είναι αυτή του Σωκράτη Κεφαλογιάννη του νυν δημάρχου Ανωγείων και του Αντώνη Ρούλιου που θα κατέλθει στις εκλογές ως επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης”.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........