Ο Αλέξης Καλοκαιρινός στην Ούλωφ Πάλμε - Συνομίλησε με κατοίκους και επιχειρηματίες για τις ανάγκες της περιοχής

 Την περιοχή της Λεωφόρου Ούλωφ Πάλμε επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξης Καλοκαιρινός, μαζί με υπο-ψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του.


Ο Αλέξης Καλοκαιρινός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς κατοίκους και επιχειρημα-τίες που δραστηριοποιούνται σε μια από τις πιο αναπτυσσόμενες οικονομικά και οικιστικά περιο-χές του Ηρακλείου οι οποίοι τον υποδέχτηκαν θερμά.


Κατά τη διάρκεια της περιήγησής του και σε δρόμους κάθετους με την Ούλωφ Πάλμε αναδείχτη-καν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι όπως, η έλλειψη πεζοδρομίων στα τρία σχο-λεία που υπάρχουν, η έλλειψη φρεατίων με αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν το χειμώνα και να δυ-σκολεύουν την πρόσβαση πεζών και μαθητών, η έλλειψη πάρκων και χώρων αναψυχής, η αραιή αστική συγκοινωνία και συχνά προβλήματα στην υδροδότηση.

Τέλος πολλοί κάτοικοι διαμαρτύρονται και για τις υψηλές ταχύτητες που αναπτύσσουν διερχό-μενα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες στην Ούλωφ Πάλμε με αποτέλεσμα να σημειώνονται συχνά ατυχήματα.

Όλα αυτά είπε ο Αλέξης Καλοκαιρινός θα εξεταστούν διεξοδικά προκειμένου να βρεθούν λύσεις ενώ επεσήμανε την ανάγκη ενός συνολικότερου σχεδιασμού για κάθε συνοικία και γειτονιά ξε-χωριστά, μετά από επιτόπια καταγραφή των αναγκών ώστε να ικανοποιούνται οι ανάγκες προς όφελος των Δημοτών για μια καλύτερη ποιότητα ζωής

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........