Με δυναμικές παρουσίες στελεχώνεται το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας « Σητεία Eνώνουμε Δυνάμεις » και στα τοπικά διαμερίσματα.

 Με δυναμικές παρουσίες στελεχώνεται το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας « Σητεία Eνώνουμε Δυνάμεις » και στα τοπικά διαμερίσματα.

Ο κύριος Νίκος Χατζηδάκης, πρόεδρος της Κοινότητας Παλαικάστρου, α-ναγνωρίζοντας και εκτιμώντας την μέχρι τώρα άψογη συνεργασία με τη δημοτική αρχή που είχε σαν αποτέλεσμα την εκτέλεση πλήθους έργων και παρεμβάσεων, καθώς και τον προγραμματισμό των επόμενων ετών, ανανεώνει την εμπιστοσύνη του στη δημοτική αρχή και θέτει τον εαυτόν του στην κρίση των συγχωριανών του.


Ο κύριος Αγησίλαος Zουριδάκης, ενεργό μέλος της Κοινότητας Ζάκρου, με συμμετοχή σε φορείς και αγροτικούς συλλόγους και με μεγάλη εκτί-μηση από την τοπική κοινωνία, αφού αποτίμησε θετικά την πορεία της δημοτικής αρχής, αποδέχτηκε την πρόκληση για συμμετοχή του στο ψη-φοδέλτιο μας στην Κοινότητα Ζάκρου.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα και τους δύο για την τιμή και ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Μαζί θα πετύχουμε.

Γιώργος Ζερβάκης

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........