Οι Μανουράδες τιμούν τον Αγιο Αριστείδη σήμερα Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου

 Σήμερα Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, η οικογένεια Μανουρά τιμάει τον προστάτη Άγιο της, με τη Θεία Λειτουργία στις 4.30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Αριστείδη στον Ψηλορείτη, στην τοποθεσία “Κορίτσι” και σε υψόμετρο 1300 μέτρων. 


Η Εσπερινή Θεία Λειτουργία θα ξεκινήσει την Τριτη στις 4.30 μ.μ  Πρόκειται για τον τελευταίο χρονικά εορτασμό των Ανωγειανών κτηνοτροφικών οικογενειών, για τους προστάτες Άγιους τους στον Ψηλορείτη. 


Η εκκλησία που χτίστηκε και εγκαινιάστηκε  το 1988, βρίσκεται σε ένα ίσως από τα ομορφότερα σημεία του Ψηλορείτη σε υψόμετρο 1300 μέτρων και λόγω της εποχής καλό θα είναι οι επισκέπτες να φροντίσουν για ζεστά ρούχα, καθώς η θερμοκρασία κατεβαίνει σε χαμηλά επίπεδα τις βραδινές ώρες. 


Χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο, και ευχόμαστε και του χρόνου σε όλες τις οικογένειες που τίμησαν και φέτος τους προστάτες Άγιους τους, στις ξεχωριστές αυτές γιορτές του ιερού βουνού του Ψηλορείτη. 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........