Η Μαρίνα Μουρτζάκη με τον συνδυασμό "Ηράκλειο, η Πόλη μας" δίπλα στους πολίτες της Νέας Αλικαρνασσού

 Η Μαρίνα Μουρτζάκη μια νέα δυναμική γυναίκα αποτελεί μία από τις εκπροσώπους της νεότερης γενιάς στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του Μιχάλη Καραμαλάκη για τον Δήμο Ηρακλείου.


 Η υποψηφιότητά της με τον συνδυασμό "Ηράκλειο, η Πόλη μας" αποτελεί την αφορμή για την Μαρίνα να προσφέρει για το κοινό καλό, την καλυτέρευση της ποιότητας της ζωής των Ανθρώπων.



Η Μαρίνα Μουρτζάκη δραστηριοποιείται ως ιδιωτική υπάλληλος και έχει εργασιακή εμπειρία σε διοικητικές θέσεις. 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Αλικαρνασσό, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάστηκε και σε διαγνωστικά κέντρα πάντα με κοινό παρανομαστή την αγάπη της για τον συνάνθρωπο.



Δίπλα στον Μιχάλη Καραμαλάκη είναι σίγουρο ότι θα της δοθεί η δυνατότητα να αναπτύξει όλα αυτά τα στοιχεία που διέπουν σε απόλυτο βαθμό τον χαρακτήρα της.

Την Ανθρωπιά της, την ζεστή της καρδιά, το μεταδοτικό της χαμόγελο και βέβαια την καθαρή ψυχή της.


Ο ευθύς χαρακτήρας είναι ένας δρόμος εγγύησης και σιγουριάς ότι η ενασχόληση της με τα κοινά έχει ώς μοναδικό γνώμονα την προσφορά.


Και επειδή το μήλο κάτω απο την μηλιά θα πέσει ο αγαπημένος της πατέρας Παναγιώτης Μουρτζάκης, ο οποίος  υπήρξε επί σειρά ενεργό μέλος της κοινωνίας της Ν. Αλικαρνασσού, προσφέροντας σημαντικό έργο από τη θέση του Προέδρου της Κοινότητας, ήταν ο καθρέφτης της ποιοτικής της ζωής και της ανάλογης στάσης της ώς προς τον συνάνθρωπο.



Συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του Μιχάλη Καραμαλάκη διεκδικώντας μια θέση δημοτικής συμβούλου δηλώνει έτοιμη και αποφασισμένη να προσφέρει στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε όλες της τις δυνάμεις και την ενεργητικότητα της.


ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........