Στις εκλογές στον Δήμο Αποκορώνου, με τον Κώστα Γύπαρη, ο Παντελής Κρασαδάκης

 Με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο γνωστός μουσικός και τραγουδιστής Παντελής Κρασαδάκης, γνωστοποίησε την απόφασή του να συμμετάσχει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, στον Αποκόρωνα, με τον συνδυασμό «Αποκόρωνας – Νέα αρχή», του Κώστα Γύπαρη. Συγκεκριμένα, έγραψε στο μήνυμά του:


«Αγαπητοί μου συνδημότες, θέλω να σας γνωστοποιήσω την πρόθεση μου να ασχοληθώ με τα κοινά του Δήμου Αποκορώνου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Θα είμαι στο συνδυασμό του Κώστα Γύπαρη «Αποκόρωνας – Νέα αρχή», που είναι ικανός να φέρει την αλλαγή στον Δήμο.



Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.


Η πορεία μου, 50 χρόνια και πλέον που υπηρετώ τον πολιτισμό μας με όλες μου τις δυνάμεις, με ώθησε να πάρω θέση ενεργά μαζί με τον Κώστα Γύπαρη. Για αυτό ζητώ τη στήριξή σας, για να γίνει ο Δήμος Αποκορώνου ένας Δήμος που θα τιμά την ιστορία και τον πολιτισμό του, όπως μας αξίζει.


Μετά τιμής, Παντελής Κρασαδακης».


Ο Παντελής Κρασαδάκης γεννήθηκε το 1948 στον Κουρνά Αποκορώνου και άρχισε να ασχολείται με την κρητική μουσική στην ηλικία των 16 ετών ακούγοντας παλιούς καλούς μουσικούς της εποχής! Επαγγελματικά ξεκίνησε το 1967 συνεργαζόμενος μέχρι και σήμερα με μικρούς και μεγάλους καλλιτέχνες της κρητικής μουσικής από όλη την Κρήτη. Δισκογραφικά ξεκίνησε την δραστηριότητά του το 1971 και μέχρι σήμερα έχει δισκογραφήσει 28 έργα. Είναι ιδρυτικό μέλος του παραδοσιακού μουσικού συλλόγου Αποκορώνου «Ο Χαρίλαος» και σήμερα αντιπρόεδρός του. Ο Παντελής Κρασαδάκης συγκαταλέγεται στους πολύ μεγάλους καλλιτέχνες-τραγουδιστές της Κρητικής μουσικής

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........