" Τα Ζογκλερικά Αλλιώς " Στο Πάρκο Γεωργιάδη

  Η αγάπη μας για ένα καλύτερο αύριο, για τα παιδιά και με γνώμονα πάντα την συμπερίληψη, δεν μας άφησε παρά να βγούμε στους δρόμους και να μοιραστούμε μαζί σας

την αγάπη που έχουμε για αυτό που κάνουμε και πιστεύουμε. Έτσι την Κυριακή 17/09 και ώρες 11:00 - 13:00 ΚΑΙ Δωρεάν, θα βρισκόμαστε στο Πάρκο Γεωργιάδη με το πρόγραμμα

" Τα Ζογκλερικά Αλλιώς ".

376552862_775985941196195_5815297052816299482_n


Ένα πρόγραμμα όπου τα παιδιά θα έρθουν αντιμέτωπα με την συνεργασία, επιτυχία, υπομονή, κατανόηση, επιμονή, ενσυναίσθηση, "αποτυχία", απογοήτευση, εκδήλωση χαράς και πολλά ακόμη.
Στόχος μας είναι να βάλουμε και εμείς το λιθαράκι μας για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Το πρόγραμμα βασίζετε στην βραβευμένη μέθοδο Functional Juggling του Αμερικανού καλλιτέχνη Craig Quat.

Περιγραφή.
Το Functional Juggling είναι μια μέθοδος με την οποία μπορούμε να έχουμε αλληλεπίδραση με ένα ή και περισσότερα άτομα χωρίς λεκτική επικοινωνία. Κάτι το οποίο μας βοηθάει και μας δίνει την δυνατότητα να το χρησιμοποιήσουμε ακόμη και ως θεραπευτικό εργαλείο, τόσο για την εξάσκηση του εγκεφάλου όσο και για την πρόληψη ανίατων και αυτοάνοσων παθήσεων.


Τα οφέλη του είναι πολλαπλά επίσης τόσο για παιδιά και ενήλικες "τυπικής " ανάπτυξης όσο και για παιδιά και ενήλικες με νευροδιαφορετικότητες ή σύνδρομο ή κάποιας μορφής αναπηρία.
​**Με αφορμή όλο αυτό και σε συνεργασία με την Αποστολή Αγάπης θα μπορείτε να φέρετε τα παρακάτω, για ανθρωπιστική βοήθεια, για τη Θεσσαλία.


Νερά
Ξηρά τροφή (κονσέρβες, κρουασάν, παξιμάδι, φρυγανιές, μπισκότα)
Βρεφικές κρέμες και βρεφικά γάλατα
Είδη προσωπικής υγιεινής (χαρτικά - μωρομάντηλα)
Βρεφικές πάνες - πάνες ακράτειας
Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Ηρακλείου για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας να χρησιμοποιήσουμε τον χώρο του πάρκου.


**ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Η εν λόγο εκδήλωση δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό χαρακτήρα.
Δεν γίνετε για προώθηση και διαφήμιση προϊόντων ή υπηρεσιών.
Δεν θα υπάρχει κανένα κουτί ελεύθερης χρηματικής συνεισφοράς.

Περιηγηθείτε στα social για περισσότερο βίντεο και φωτογραφικό υλικό:
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6978211318
Με εκτίμηση.
Η ομάδα,
Circus Camino

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........