Ο Γιώργος Αγριμανάκης σμίγει φίλους δημιουργώντας παρέες, που φτιάχνουν ιστορίες και αναμνήσεις.

Η ενασχόληση με τα κοινά είναι ίσως υποχρέωση κάθε υγιή πολίτη που θέλει και διεκδικεί ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο του, για τους συνανθρώπους του.


Πλησιάζουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 και οι υποψήφιοι δημοτικοί αλλά και περιφεριακοί σύμβουλοι, οργώνουν...  δήμους και περιοχές της Κρήτης αναλύοντας το πρόγραμμα τους και γνωρίοντας τον κόσμο απο κοντά για να αφουγραστούν και να καταγράψουν τα προβλήματα του.


Πρόσφατα γνώρισα έναν Άνθρωπο που το ζεστό του χαμόγελο και η δοτικότητα του με έκανε να τον ξεχωρίσω και να νιώσω υπερήφανος τόσο που τον γνώρισα, όσο και για το ότι η ενασχόληση του με τα κοινά θα είναι ουσιαστική και ειλικρινή.

Ο Γιώργος Αγριμανάκης επιχειρηματίας στον κλάδο της υγείας ( ΚΤΗΣΙΑΣ ) δεν κέρδισε όμως μόνο εμένα αλλά και πολλούς άλλους Ηρακλειώτες που έσμιξαν σε μια φιλική βραδιά σηκώνονταε ένα ποτήρι κρασί με την ευχή να τον έχει ο θεός καλά με υγεία.

Θυμήθηκα μια παλιά φράση ενός πολιτικού της κεντρικής πολιτικής σκηνής που έλεγε...

Ζητάω την αγάπη σας αλλά ζητάω και την ψήφο σας.

Ο Γιώργος Αγριμανάκης δεν ζητάει, αλλά προσφέρει αγάπη στον συνάνθρωπο με την θετική του αύρα κερδίζει αμέσως τον κόσμο.

Σμίγει φίλους δημιουργώντας παρέες, που φτιάχνουν ιστορίες και αναμνήσεις.

Ο Γιώργος Αγριμανάκης όμως δημιουργεί εκτός απο τις όμορφες αναμνήσεις των φίλων που σμίγει και ελπίδα για δρόμους που θα φέρουν νέες αναμνήσεις

Ο Δήμος μας, η πόλη μας, χρειάζεται αλλαγή πορείας, οι πολίτες μας στήριγμα και η κοινωνία μας  ανθρώπινο πρόσωπο. Ένα ανθρώπινο πρόσωπο που θα εστιάσει στοχευμένα στα προβλήματα της καθημερινότητας με άμεσες παρεμβάσεις, που θα συμβάλλει ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας της  ζωής μας, ταυτόχρονα όμως    θα δρομολογεί,  σχεδιάζει και  υλοποιεί, μακρόπνοες και  μεγάλες παρεμβάσεις που θα αφήνουν κληρονομιά ένα καλύτερο κόσμο.

Με εφόδια  τις γνώσεις μου, τις εμπειρίες μου από τη μέχρι τώρα πορεία μου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και πολιτικό επίπεδο, από την ενασχόλησή μου στον τομέα της υγείας  αλλά και την αυτοδιοικητική μου πορεία , αναλαμβάνω στο μέτρο που μου αναλογεί την απαραίτητη δράση με πίστη και υπευθυνότητα απέναντι στις προτεραιότητες και τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει ο τόπος μας.

Με υψηλό κώδικα αξιών που επιβάλουν καθαρές επιλογές και θέσεις απέναντι στα πολιτικά δρώμενα,  καθώς επίσης με   καθαρό πρόσωπο, με συνέπεια λόγου και έργου και  πίστη στις αρχές μου, δίνω το χέρι μου στον Αλέξη Καλοκαιρινό, για ένα όραμα και ένα αύριο, στο οποίο όλοι έχουμε δικαίωμα. Για μια πόλη και μια κοινωνία  που όλοι αξίζουμε να ζούμε.


Δίνω το χέρι μου στον Αλέξη Καλοκαιρινό, τιμώντας τον άνθρωπο και την ιστορία του.

Δίνω το χέρι μου στον Αλέξη Καλοκαιρινό, για μία κοινωνία ανθρώπινη, δίκαιη, ανοιχτή, εξωστρεφή, που θα  σέβεται τους ανθρώπους της, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις. 

Δίνω το χέρι μου στον Αλέξη Καλοκαιρινό, για ένα Δήμο πρότυπο στην Ελλάδα και για έναν ευρωμεσογειακό προορισμό.

Ζητώ τη στήριξή σας , να κάνουμε πραγματικότητα το όραμα, της οικονομικής , πολιτιστικής ανάπτυξης αλλά και της κοινωνικής προστασίας, που αποτελούν τους οδηγούς της κοινής μας πορείας.

 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........