Στέλλα Αρχοντάκη - Καλογεράκη η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό του Αλέξη Καλοκαιρινού

Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό του Αλέξη Καλοκαιρινού


Γεννήθηκα στο Μοχό Πεδιάδος και μεγάλωσα στο Ηράκλειο, όπου κατοικώ μέχρι σήμερα. Γονείς μου ήταν ο Χρήστος και η Μαρία Αρχοντάκη. Φοίτησα στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Πόρου και στη συνέχεια στο Α’ Γυμνάσιο Θηλέων Ηρακλείου. Σπούδασα στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου αποφοίτησα το 1979. Εργάστηκα ως δικηγόρος Ηρακλείου ως το 1985.



Από το 1985 έως και σήμερα είμαι συμβολαιογράφος Ηρακλείου και  μέλος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Κρήτης. Από το έτος 1990 μέχρι και το 2006 υπήρξα μέλος του ΔΣ του συλλόγου με την ιδιότητα της Γενικής Γραμματέως και της Αντιπροέδρου. 



Από τον Ιούνιο του 2006 μέχρι τον Ιούνιο  του 2018 διετέλεσα Πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Κρήτης και συμμετείχα καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου στη ΣΕΣΣΕ. Υπήρξα τακτικό μέλος στις βαθμολογικές επιτροπές του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τις εξετάσεις των υποψηφίων συμβολαιογράφων καθώς και στην επιτροπή  για την τροποποίηση του Κώδικα Συμβολαιογράφων.



Λόγω της επαγγελματικής μου δραστηριότητας και της κατοικίας μου, βιώνω καθημερινά το Ηράκλειο και τα προβλήματά του. Η αγάπη μου για την πόλη που ζω τόσα χρόνια με ώθησε στην ενεργότερη ενασχόλησή μου με την τοπική αυτοδιοίκηση.



Το 2014 εκλέχθηκα με τη Δύναμη Πολιτών και διετέλεσα από το 2014 έως το 2017 εντεταλμένη σύμβουλος Δημοτικής Περιουσίας, αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Δημοτικής Περιουσίας, Αντιδήμαρχος Παιδείας και πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ.


Παράλληλα, είμαι μέλος της ΕΚΙΜ και του Μουσικού Συλλόγου «Απόλλων».


Η Στέλλα Αρχοντάκη Καλογεράκη ήταν παντρεμένη με τον αείμνηστο Μιχάλη Καλογεράκη του Μηνά και έχουν δύο παιδιά και τρία εγγόνια.


Ας διαδώσουμε παντού το μήνυμά μας: Μια νέα μέρα ανατέλλει για το Ηράκλειο. Αποφασιστικά, περήφανα, με το κεφάλι ψηλά, όπως αρμόζει στους κατοίκους αυτής της πόλης! Κι ας γυρίσουμε όλοι μαζί, σπίτι-σπίτι, γειτονιά-γειτονιά, χωριό-χωριό μιλώντας σε όλους για την ωραία προσπάθειά μας.


Ενώνουμε δυνάμεις για να πάει το Ηράκλειο μπροστά! Για το σεβασμό μας απέναντι σε όλους. Για τη δέσμευσή μας τα δικαιώματά τους να είναι υποχρεώσεις μας. Γιατί η δική μας νίκη θα είναι και δική τους! Και να βαδίσουμε όλοι μαζί στη νέα μέρα που ξημερώνει για το Ηράκλειο!


 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........