Γνωρίστε την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής Και Κοινωνικής Ωφέλειας (Κοιν.Σ.Επ.) με την επωνυμία «ORΑΜΑΤΙ-ΖΩ»

 Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής Και Κοινωνικής Ωφέλειας (Κοιν.Σ.Επ.) με την επωνυμία «ORΑΜΑΤΙ-ΖΩ» και έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, αλλά με δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανακοινώνει την ίδρυση και λειτουργία της, με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό!


H Κοιν.Σ.Επ. ORΑΜΑΤΙ-ΖΩ παρέχει επιστημονικά σχεδιασμένες υπηρεσίες και αναπτύσσει δραστηριότητες για την προαγωγή των δεξιοτήτων της ζωής (Life Skills), της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης/επιμόρφωσης και εγγραματοσύνης του πολίτη, μέσα από μια διεπιστημονική ομάδα επαγγελματιών και με τη χρήση σύγχρονων εργαλείων και μεθόδων επιμόρφωσης, έρευνας και παρεμβάσεων.



Πιο συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:


- Ατομικές & ομαδικές συνεδρίες συμβουλευτικής, παρεμβάσεις & βιωματικά εργαστήρια.


- Εξ’ αποστάσεως και δια ζώσης συνεχιζόμενη εκπαίδευση για επαγγελματίες και μη, άτομα με ή χωρίς ανώτατο εκπαιδευτικό υπόβαθρο.


- Ανάπτυξη σύγχρονων τεχνολογικών εφαρμογών πληροφορικής για όλα τα παραπάνω.


Τα παραπάνω καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος τομέων όπως: ψυχική υγεία/ευεξία, δημόσια υγεία, σεξουαλική υγεία, υγεία & σχέση μητέρας/οικογένειας-παιδιού, ποιότητα ζωής, αυτο-ανάπτυξη ανηλίκων & ενηλίκων, κοινωνικό-ανθρωπιστικά, περιβάλλον, γεωπονία, πληροφορική, επιχειρηματικότητα, τουρισμός.

Μέσω των υπηρεσιών που παρέχονται επιδιώκεται η συμβολή στην ενδυνάμωση του κοινωνικού ιστού, η ανάπτυξη της κοινωνικής υπευθυνότητας και η προώθηση της ενεργής κοινωνικής δράσης. Ειδικότερα, ο σκοπός της Κοιν.Σ.Επ. πραγματώνεται με την άσκηση δραστηριοτήτων βιώσιμης ανάπτυξης οι οποίες:


α) προωθούν την αειφορία του περιβάλλοντος


β) συμβάλλουν στην κοινωνική και οικονομική ισότητα


γ) προωθούν την ισότητα των φύλων


δ) προστατεύουν και αναπτύσσουν τα κοινά αγαθά


ε) προωθούν τη διαγενεακή και πολυπολιτισμική συμφιλίωση, δίνοντας έμφαση στις ιδιαιτερότητες των τοπικών κοινωνιών


Όραμά της να γίνει πρωτοπόρος εταιρία με όνομα εμπιστοσύνης, ποιότητας και αποτελεσματικότητας στο χώρο των παρεμβάσεων για την ανάπτυξη δεξιοτήτων ζωής, αυτό-βελτίωσης και ανάπτυξης ατόμων, επιχειρήσεων και της τοπικής κοινότητας. Να λειτουργεί υπεύθυνα και με αξίες, διασφαλίζοντας ένα υγιές περιβάλλον για τους εργαζομένους της και εξελίσσοντας τους, αναπτύσσοντας την αγορά, υποστηρίζοντας τους συνεργάτες και τις τοπικές κοινωνίες.


Αποστολή της είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσω της επίτευξης μιας ισορροπημένης και επιτυχημένης προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Αναπτύσσεται συνεχώς, μέσω της καινοτομίας, προσφέροντας εξαιρετική εμπειρία στον πελάτη, τους υποστηρικτές της, και επενδύοντας στους ανθρώπους της.


Η διεπιστημονική της ομάδα αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες από τους κλάδους των Επιστημών Υγείας, των Ανθρωπιστικών, Κοινωνικών και Θετικών Επιστημών, της Πληροφορικής και της Γεωπονίας.


Η επιχείρηση συνεργάζεται με ιδιώτες, εργοδότες, επιχειρήσεις, ερευνητικά κέντρα, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα σε όλη την Ελλάδα.


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://oramatizw.gr ή να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας αποστέλλοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο email: info@oramatizw.gr


Κάντε follow στα social media για περισσότερες ενημερώσεις και νέα! Ανυπομονούμε να γίνουμε μια όμορφη παρέα!! Facebook: https://www.facebook.com/oramatizw.gr


Instagram: @oramatizw.gr

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........