TUI: Η Ελλάδα στην πεντάδα των χωρών με τις περισσότερες κρατήσεις στη βελγική αγορά

 Στο Top 5 των χωρών με τις περισσότερες κρατήσεις για ατομικά ταξίδια στη βελγική αγορά τοποθετείται η Ελλάδα, όπως αποκαλύπτει η TUI Βελγίου.


    Ειδικότερα, η χώρα βρίσκεται στην τέταρτη θέση στις επιλογές των Βέλγων ταξιδιωτών για ατομικά ταξίδια, όπου οι ταξιδιώτες απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα ενός πακέτου διακοπών, το οποίο μπορούν να τροποποιήσουν, προσθέτοντας τις δικές τους προτιμήσεις και πινελιές, φέρνοντάς το ουσιαστικά στα… μέτρα τους. 


    Η επιλογή διαφορετικού δρομολογίου ή ξενοδοχείου είναι κάποιες μόνο από τις δυνατότητες που έχει ο ταξιδιώτης. Αυτού του είδους τα ταξιδιωτικά πακέτα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στη βελγική αγορά, στη μεταπανδημική εποχή.


    Μέσω της ιστοσελίδας της TUI ή στον ταξιδιωτικό πράκτορα, ο Βέλγος ταξιδιώτης μπορεί εύκολα να συνθέσει ένα ταξίδι κατά περίπτωση και να συνεχίσει να απολαμβάνει τα οφέλη και τη νομική προστασία των οργανωμένων διακοπών.


    Ο αριθμός των Βέλγων που έκλεισαν μεμονωμένο ταξίδι μετ’ επιστροφής μέσω της TUI αυτό το καλοκαίρι αυξήθηκε κατά 50%, σε σύγκριση με το καλοκαίρι του 2022.

    Οι 10 πιο δημοφιλείς προορισμοί για ατομικά ταξίδια στη βελγική αγορά

    Ηνωμένες Πολιτείες
    Ιταλία
    Κροατία
    Ελλάδα
    Πορτογαλία
    Ισπανία
    Γαλλία
    Μεξικό
    Ιορδανία
    Ισλανδία

    Από την άλλη, οι ομαδικές εκδρομές, ιδίως σε λιγότερο γνωστές και μη ευρωπαϊκές περιοχές, εξακολουθούν να είναι πολύ δημοφιλείς, στη βελγική, ταξιδιωτική αγορά. Οι πέντε πιο δημοφιλείς ομαδικές εκδρομές με τις περισσότερες κρατήσεις στο Βέλγιο περιλαμβάνουν εξωτικούς και ευφάνταστους προορισμούς, όπως η Μέση Ανατολή, το Μεξικό, η Νότια Αφρική και η Κούβα.


    Τα 10 πιο δημοφιλή ομαδικά ταξίδια στη βελγική αγορά

    Μυστικά θαύματα στη Μέση Ανατολή (Ιορδανία)
    Μαδέρα, το νησί της αιώνιας άνοιξης
    Ο θαυμαστός κόσμος των Μάγια στο Γιουκατάν (Μεξικό)
    Ο κόσμος σε μια όμορφη χώρα (Νότια Αφρική – Σουαζιλάνδη)
    Οι Αζόρες, η ανακάλυψη του καταπράσινου Σάο Μιγκέλ
    Ρούμι, σάλσα και πούρα (Κούβα)
    Τούκτουκ και τροπικές παραλίες (Ταϊλάνδη)
    Ιστορικό κοκτέιλ βασιλικών πόλεων (Μαρόκο)
    Απουλία, το πρωτοφανές μεγαλείο της ιταλικής γης
    Το Σορέντο και ο κόλπος της Νάπολης


    https://money-tourism.gr/

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........