Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου η Εκδήλωση του Βολτ “Η Αυτοδιοίκηση πάει Ευρώπη”

 Με ιδιαίτερη απήχηση πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή εκδήλωση του Βολτ Ελλάδας “Η Αυτοδιοίκηση πάει Ευρώπη” την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου. Καλεσμένοι ήταν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες που στηρίζει το Βολτ. Συγκεκριμένα:

Ο Νίκος Νυφούδης, υποψήφιος για το Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, Ανθρώπινη Πόλη, μέλος του Βολτ Ελλάδας.
 

Ο Χάρης Δούκας, υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων, Αθήνα ΤΩΡΑ.
 

Ο Πέτρος Ψωμάς, υποψήφιος για το Δήμο Πατρέων, Σπιράλ.
 

Ο Σπύρος Πέγκας, υποψήφιος για το Δήμο Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη για Όλους.


Ο Φίλιππος Γκανούλης, υποψήφιος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Οικολογία Πράσινη Λύση.



Παράλληλα, συμμετείχαν και χαιρέτισαν η συμπροέδρος του Volt Europa Francesca Romana D’ Antuono και ο Julius Ortjens μέλος του Βολτ Ολλανδίας και Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης του Maastricht, οι οποίοι παρουσίασαν βέλτιστες πρακτικές από ευρωπαϊκές πόλεις για τη βιωσιμότητα και ανθεκτικότητα πόλεων με την ενεργή και δημοκρατικη συμμετοχή των πολιτών.


Στην εκδήλωση, παρουσιάστηκαν υποψήφια μέλη και φίλοι του Βόλτ που συμμετέχουν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Τονίζουμε ότι 24 μέλη και φίλοι του Βόλτ συμμετέχουν ως υποψήφιοι/υποψηφιες, σε 12 συνδυασμούς σε όλη την Ελλάδα. 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........