Η ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΝΙΝΙΡΑΚΗ θα βρεθεί στο Πολύκεντρο για 3 παραστάσεις στις 3, 11 και 24 Νοέμβρη.

 Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο συναυλίες και παραστάσεις ανά την Ελλάδα, η Εμμανουέλα Νινιράκη και οι πολύτιμοι συνεργάτες της Χάρης Μανουσάκης και Νίκος Βογιατζάκης επιστρέφουν στην πόλη τους για 3 παραστάσεις!


Στο σύνολο της παράστασης παρουσιάζονται τραγούδια της ερμηνεύτριας πλαισιωμένα από άλλα αγαπημένα -σύγχρονα και παραδοσιακά- ακούσματα, μέσα από μια προσωπική μουσική ματιά και με ενδιαφέρουσα αυτοσχεδιαστική διάθεση. Ακουστικοί και ηλεκτρικοί ήχοι μπλέκονται, δημιουργώντας κάθε φορά κάτι νέο!


ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ Δήμου Ηρακλείου, Ανδρόγεω 4, Ηράκλειο

Πληροφορίες / Κρατήσεις 2810301137

Ώρα έναρξης: 21:00 || Είσοδος: 10€ με ποτό



Η Εμμανουέλα Νινιράκη, ως ερμηνεύτρια, μας συστήθηκε μέσα από τον πρώτο της δίσκο {Αηδόνι στο Κλουβί} σε μουσική του συνθέτη Χάρη Μανουσάκη και ποίηση του Ναπολέοντα Λαπαθιώτη. Ο δίσκος κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2021 και πετά με επιτυχία στο ραδιοφωνικό αέρα της χώρας μας λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές!


Μας συστήθηκε και ως τραγουδοποιός, κάνοντας την αρχή με την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού με τίτλο {Φωτιά εσύ} σε δικούς της στίχους και μουσική δική της και του Χάρη Μανουσάκη.


Το Μάρτη του 2023 πήρε μέρος στις παραστάσεις του σπουδαίου στιχουργού Θοδωρή Γκόνη και βρέθηκε επί σκηνής με τη Γιώτα Νέγκα, τον Παντελή Θαλασσινό, την Ιουλία Καραπατάκη και τον Φώτη Σιώτα. Τον Ιούνιο του 2023 κυκλοφόρησε δισκογραφικά η μελοποίηση του ποιήματος {Η θάλασσα} του Ντίνου Χριστιανόπουλου, τα δικαιώματα του οποίου έχουν επίσημα παραχωρηθεί στην ίδια και τον συνθέτη Χάρη Μανουσάκη που υπογράφει την μελοποίηση του.

Σήμερα, γράφει και ετοιμάζει το δεύτερο δίσκο της, ενώ ετοιμάζει και νέες συνεργασίες και δισκογραφικές συμμετοχές.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........