Το πρόγραμμα προβολών του ΣΙΝΕ ΜΙΝΩΑ στην Σητεία

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

12/10 ΕΩΣ 18/10



ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥΣ (ΜΕΤΑΓΛ)

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 14/10 και Κυριακή 15/10 στις 17:15

Διάρκεια: 109 λεπτά

Μια νέα πρωτότυπη ταινία που μεταφέρει τους θεατές σε ένα ξεχωριστό μέρος που ονομάζεται Πόλη των Στοιχείων, όπου σε αυτή ζουν και εργάζονται πολλά στοιχεία. Το trailer μας παρουσιάζει κάθε στοιχείο – τον αέρα, τη γη, το νερό και τη φωτιά – και τι τα ξεχωρίζει σύμφωνα με τη Φλόγα, μια έξυπνη και φλογερή γυναίκα που δεν έφευγε πότε μακριά από το σπίτι της, στη Φάιαρ Τάουν. 


την ταινία όμως βγαίνει επιτέλους από τo "στοιχείο" της για να εξερευνήσει αυτόν τον θεαματικό κόσμο που γεννήθηκε από τη φαντασία των δημιουργών της Pixar και σχεδιάστηκε ειδικά για μία μοναδική εμπειρία στη μεγάλη οθόνη.


 Η Πόλη των Στοιχείων εμπνέεται από μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο και αγκαλιάζει τη συνεισφορά που έχει η κάθε κοινότητα των διαφορετικών στοιχείων σε αυτή—από γιγάντια κτίρια σαν πεύκα και ουρανοξύστες με καταρράκτες έως ένα γήπεδο σε σχήμα ανεμοστρόβιλου με το όνομα Το Στάδιο του Κυκλώνα. Trailer:

https://youtu.be/dft_Nr_6te4


THE NUN 2 - Η ΚΑΛΟΓΡΙΑ 2

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καθημερινά 13/10 έως 18/10 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Michael Chaves

Ηθοποιοί: Taissa Farmiga, Storm Reid,Jonas Bloquet,Bonnie Aarons,Katelyn Rose Downey, Maxime Elias-Menet,Αnouk Darwin Homewood

Διάρκεια: 110 λεπτά

«Η Καλόγρια 2» αποτελεί το νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Καλόγριας και ανήκει στο σύμπαν του «The Conjuring» («Το Κάλεσμα»), του πιο εμπορικά επιτυχημένου franchise τρόμου μέχρι σήμερα, με περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια δολάρια κέρδη παγκοσμίως. 


Το σίκουελ της παγκόσμιας επιτυχίας ακολουθεί την Αδελφή Αϊρίν, η οποία για μία ακόμα φορά έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον δαίμονα Βάλακ που κρύβεται πίσω από το τρομαχτικό προσωπείο μιας καλόγριας. 

Trailer: https://youtu.be/MZVqsYUq71Y



BARBIE

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καθημερινά 13/10 έως 18/10 στις 19:30

Σκηνοθεσία: Greta Gerwig

Ηθοποιοί: Ryan Gosling, Margot Robbie,Kate McKinnon, Helen Mirren, John Cena, Ariana Greenblatt, Will Ferrell, Emma Mackey, Ritu Arya, Michael Cera, Nicola Coughlan, Simu Liu, America Ferrera, Alexandra Shipp

Διάρκεια: 115 λεπτά

Η ζωή στον κόσμο της Barbie, απαιτεί να είστε το απόλυτα τέλειο πλάσμα, περιτριγυρισμένο από ένα απόλυτα τέλειο περιβάλλον. Εκτός βέβαια, αν βιώνετε μια βαθιά, υπαρξιακή κρίση. Ή είστε ένας Κεν. 

Trailer: https://youtu.be/2Mn9NC2KCB4

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........