Βιωματικό εργαστήριο για την δημιουργικότητα στην ψηφιακή εποχή με τίτλο «Έχω μια ιδέα!...αλλά αυτό δεν αρκεί».

 Με αφορμή ένα βιβλίο...

Συναντήσεις με συγγραφείς, και όχι μόνο!
Σας καλούμε την Κυριακή, 29 Οκτωβρίου και ώρα 18:00-20:00 σε μία ξεχωριστή συνάντηση με τον συγγραφέα Γιάννη Φαρσάρη, ένα βιωματικό εργαστήριο για την δημιουργικότητα στην ψηφιακή εποχή με τίτλο «Έχω μια ιδέα!...αλλά αυτό δεν αρκεί».

Ο Γιάννης Φαρσάρης είναι συγγραφέας του βιβλίου «ΣΟΥΣΑΜΙ ΑΝΟΙΞΕ -Τριάντα τρόποι για να απελευθερώσεις τη δημιουργικότητά σου», ένα πρωτότυπο βιβλίο για την ανοιχτότητα του διαδικτύου και πώς αυτό μπορεί να είναι πηγή δημιουργικότητας.


Η εθελοντική ομάδα της Δανειστικής βιβλιοθήκης «Μαρίνος Ιδομενέως» συνεχίζει τον κύκλο συναντήσεων με συγγραφείς επιθυμώντας αυτή τη χρονιά να έρθουμε πιο κοντά σε μία ευρύτερη ομάδα δημιουργών.


Έχοντας πάντα ως κεντρικό άξονα τα βιβλία, την αφήγηση ιστοριών και την δύναμη της ανάγνωσης, στόχος μας φέτος είναι να δώσουμε χώρο στην έμπνευση, στην πρωτοτυπία και στην δημιουργικότητα γνωρίζοντας από κοντά ανθρώπους που με τόλμη, εξωστρέφεια και πίστη θρέφουν τα όνειρα τους και αναδεικνύουν τις ικανότητες τους.


Στη συνάντηση αυτή θα έχουμε την ευκαιρία:

- Να μοιραστούμε μικρές ιστορίες αληθινής δημιουργικότητας
- Να αναρωτηθούμε γιατί οι ιδέες και τα όνειρά μας δεν γίνονται εύκολα πράξη
- Να αντιληφθούμε τη σημασία της ανοικτής συνεργατικότητας
- Να κατανοήσουμε τις νέες δυνατότητες που προσφέρει η ψηφιακή εποχή μας
«Η δημιουργικότητα ξεκινά από μέσα σου, περνάει από το διαδίκτυο, αναμιγνύεται με την ευφυΐα άλλων ανθρώπων και καταλήγει ξανά σε σένα.»

Είσοδος ελεύθερη
Κυριακή, 29 Οκτωβρίου και ώρα 18:00-20:00 Αίθουσα Ταντάλου και Γαζίου, Άγιος Ιωάννης

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........