Δημόσιος κίνδυνος το κανάλι της Αγίας Πελαγίας - τα λύματα τρέχουν μέσα στην θάλασσα δίπλα στους λουόμενους

Απαράδεκτες εικόνες αντικρίζουν εδώ και λίγες ημέρες οι κάτοικοι της περιοχής της Αγίας Πελαγίας στον δήμο Μαλεβιζίου.


Η ιδιαιτέρως τουριστική περιοχή της Αγίας Πελαγίας που πνίγηκε στη λάσπη από την κακοκαιρία πρίν απο ένα χρόνο και είχε ώς αποτέλεσμα να στοίχισει τη ζωή σε δύο ανθρώπους, ξαναεμφανίζει εικόνες αδιαφορίας και ενώ ακόμα η τουριστική κίνηση καλά κρατεί.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης το κανάλι της Αγίας Πελαγίας είναι ένας δημόσιος κίνδυνος αφού έχει γεμίσει με λύματα τα οποία έχουν βουρκιάσει, ανακυκλώνονται προκαλώντας έντονη δυσοσμία και ελλοχεύοντας κινδύνους για την δημόσια υγεία.


Απογοητευμένοι οι κάτοικοι και επισκέπτες που θέλησαν να πραγματοποιήσουν τα μπάνια  περιγράφουν μια γλοιώδη ουσία που σε κάποιους ίσως προκαλέσει και  ερεθισμούς στο δέρμα.





Πρόκειται για μια περιοχή που καταγράφει στις παραλίες γαλάζιες σημαίες και συγκεντρώνει πλήθος επισκεπτών.


Χαρακτηριστικό είναι ότι πριν μια εβδομάδα ο Δήμος Μαλεβιζίου ο οποίος ενημερώθηκε για το πρόβλημα άνοιξε δίοδο με αποτέλεσμα τα λύματα και τρέχουν στην θάλασσα δίπλα στους λουόμενους!









ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........