Στο Σκαλάνι φωτοδοτούν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

 Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 14.30, έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στην εκδήλωση για το στολισμό - φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, που συνδιοργανώνουμε από κοινού ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκαλανίου, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σκαλανίου και το Κοινοτικό Συμβούλιο Σκαλανίου, στην πλατεία του χωριού και σηματοδοτεί την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.


Υποδεχόμαστε την ομάδα Circus Camino που θα προσφέρει ένα φαντασμαγορικό σόου με ξυλοπόδαρους, τσίρκο, παράσταση ζογκλερικών και ακροβασίας, fire breathing actions - κόλπα με φωτιές, τσίρκο για όλους με παιδιά και γονείς εν δράσει, εργαστήρια και πολλές ακόμη εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.


Ο Άγιος Βασίλης θα μοιράζει στους μικρούς φίλους δώρα, δωρεά του Παιχνιδόσπιτου.
Ο Dj Γιώργος Κουκουλάκης θα μας διασκεδάσει με τις γιορτινές μελωδίες του.
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων θα παρευρίσκεται με τις όμορφες Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες του για το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος θα προσφέρει Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και τσικουδιά.


Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, να περάσουμε μια αξέχαστη γιορτινή ημέρα.


Ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης
Παιχνιδόσπιτο, Κρεοτεχνείο Αργύρης Πανέρας, Κρήτη Πόλεις & Χωριά, Ελαιουργείο Λυραράκης, οικογένεια Μιχάλη Παπαματθαιάκη & Στεφανίας Μαριδάκη.


Με εκτίμηση
εκ του Δ.Σ.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........